Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By west end
Da li neko od vas probao depilaciju lica laserom? :kesa:

Naime u beogradu ima masa laser klinika sa razlicitim vrstama lasera po sarolikim cenama i sve te klinike obecavaju uspesnu intervenciju.

Pa ako je neko od vas to probao zanima me kakvi su rezultati,reakcije na licu posle intervencije i koju vrstu lasera na kojoj klinici preporucujete ?

:tea: ::predaja:
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Ja samo znam da obrve ne smeju da se skidaju laserom, zbog mogu?ih povreda oka :kesa:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ako misliš na epilaciju, prijateljica mi je rekla da kod nas nema klinike koja bi dla?ice trajno otklonila. Uglavnom po?nu ponovo da rastu posle 6 meseci do 2 godine. :cookie:
Korisnikov avatar
By Oziris
A valjda je i cena te usluge bitna, zar ne?
Korisnikov avatar
By Val
E za cenu ne znam, jer su meni radili lasersku depilaciju u univerzitetskoj klinici, u okviru istrazivanja. I rezultat je zastrashujuci. Osim da sad imam novi oziljcic...nishta se nije promenilo. 10 "sednica", kako ih ovde zovu, su cak i 4 vishka (navodno), ali se nishta nije promenilo. Neko rece da dlacice rastu nakon 6 meseci. E meni narasle nakon nekih mesec dana i sad opet redovno. Dakle, ne bacajte pare dzaba. Topli vosak je zakon!
Korisnikov avatar
By west end
Originally posted by Val
E za cenu ne znam, jer su meni radili lasersku depilaciju u univerzitetskoj klinici, u okviru istrazivanja. I rezultat je zastrashujuci. Osim da sad imam novi oziljcic...nishta se nije promenilo. 10 "sednica", kako ih ovde zovu, su cak i 4 vishka (navodno), ali se nishta nije promenilo. Neko rece da dlacice rastu nakon 6 meseci. E meni narasle nakon nekih mesec dana i sad opet redovno. Dakle, ne bacajte pare dzaba. Topli vosak je zakon!

cene variraju ide od 150 eura do 350 eura u zavisnosti do lasera bio da je ipl ili light sheer laser.da li se mozda secas kojim je laserom uradjena ta epilacija kod tebe na univerzitetskoj klinici :glupan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!