Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By gaylove
Picajzle se mogu dobiti na sledeci nacin:
1. Sexualnom odnosom
2. Ostalim putevima ( u svlacionici na bazenu ako sednete na klupicu, u autobusu ako ima tapacirana sedista a leto je pa ste u bermudama, spavanjem u krevetu kod osobe koja ima picajzle, oblacenjem tudjih pantalona, donjeg vesa, kupacih gaca, sedenjem na tapaciranom namestaju kod zarazene osobe, cak i ako je naslon kreveta vislji mogu gnjide ili jajasca da Vam udju u kosu, majicu,......)
Znaci svugde mozete da ih dobijete. U klubovima kada date jaknu u gardarobu, kada sedite na tapaciranim foteljama, WC-u, cak i kada poljubite nekog odnosno ako vam kosa dotakne neciju kosu. Prema tome, ne mora da znaci da te je prevario, ali nije iskljucen ni taj faktor.
Inace zanimam me koje su boje picajzle, zna li neko? Neko tvrdi sa du bele, a jajasca crna a neko da su crne a jajasca bela?
By gost.bg.
Nisam neko ko cesto menja partnera, zapravo vrlo biram sa kim cu ici u krevet, zaista sumnjam da sam ih dobio na tudjem kaucu.

STIDNE VASI su bezbojne/prozirne sa crnom tackicom u sredini. Imaju tri nozice i dve nazovi antenice na zaglavlju. Hrane se krvlju i polazu jaja blizu korena dlake. Jaja su takodje providna i cvtsto su zalepljena za dlaku tako da se sapunom ne mogu sprati, kao ni sami zreli primerci parazita koji se cvrsto drze zakaceni za kozu [ne moraju iskljucivo za koren dlake] i na prvi pogled deluju kao ljuspice same koze [perut]. Tacno je da su slabo pokretne, ali se ipak krecu i vrlo lako mogu ostati na odeci, kao i sama jajasca. UBIJAJU se antiparazitnim medicinskim samponom, istim onim koji se koristi i za vaske, a kupuje se u svakoj apoteci [mozete ka pazariti nocu u dezurnim apotekama, ukoliko vam je neprijatno da ga trazite danju kada je apoteka puna ljudi] Zabluda je da s.vasi, kao i obicne vaske napadaju samo one koji se ne kupaju redovno, istina je da paraziti ne biraju domacina. Isto kao i buve koje ne napadaju samo pse lutalice, vec ih ceto imaju i kucni ljubimci koji ni ne izlaze iz stana, a njihov vlasnik covek je cesto prenosnik. Obzirom da lako prilikom spavanja ili presvlacenja se mogu preneti na noge [posebno su pogodne muske neobrijane] i tu ostati, ovi paraziti se lako mogu preneti samo sedenjem na istoj klupi u teretani, presvlacenjem i ostavljanjem stvari pored tudjih [opet teretana] sedenjem u autobusu i dodirom nogu sa onim do nas i na sl. nacine.... znaci NE mora iskljucivo sexom.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by * NajS *

hmmmm a jedan ortak me je ubedio da je pokupio picajzle dok je sedeo na krevetu drugog njegovog ortaka koji je imao picajzle!
Upravo sam tako ja dobio.
Kako se osje?aš bijedno-imaš picajzle a nisi se jebo! E to je maler!!! :zavist: :zavist: :zavist:
Korisnikov avatar
By KiWi
Moj ortak je kao nevin dobio stidne vaši ... njegov doca kaže da se mogu dubiti na zilion na?ina, ali da je st8 sexualni odnos najlakši (dlake na dlake) ...

Btw. Moja sestra je provalila da joj muž ima ljubavnicu zahvaljuju?i stidnim vašima ... ?ovek je sve priznao, a tek onda saznao da sex nije jedini na?in prenosa...
Korisnikov avatar
By Zoe
Odakle vama ljudi tolike picajzle?!? :wtf: :roflmao: :uplasen:
Skoro svi su ih imali ili znaju nekog ko ih je imao! Jbt....
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
pa kada pojedinci vide sapun i vodu, eventualno onda kada se bira novi papa....
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, picajzle su poznate što idu dole najlakše sapunom i vodom.
Krivi smo mi što ne znamo za blagodati moderne civilizacije, zapravo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!