Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Vec nekoliko dana sam strasno prehladjena,imam temperaturu,slini mi nos,boli me grlo(ali ne kasljem),desno oko i ta polovina glave razbija od bolova a svih dana mi ide i krv na nos.Pitanje-da li je moguce da krv iz nosa curi kao posledica jake prehlade ili je mozda u pitanju nesto drugo?
Otisla bih do lekara ali sam isuvise malaksala(otici cu od nedelje)ali cisto da znam unapred...Hvala.
Korisnikov avatar
By IriS
opiši kako te boli glava... da li stalno ili u prekidima, pulsiraju?i ili sevaju?i bol, ili je tup...? da li te je i ranije bolela glava kad si imala prehladu?

i još nešto, imaš li problema sa sinusima?

i da, obavezno idi kod lekara
Korisnikov avatar
By jukie
Krv iz nosa mi je najneobi?niji simptom, rekao bih da ti je previše sko?io pritisak (meni je ina?e uvek povišen pritisak ali mi prakti?no nikad ne krvari nos??) te da treba da jedeš više belog luka; ali ipak idi kod lekara ako ti STALNO ide krv na nos, to mi je jaako sumnjiv simptom
Korisnikov avatar
By Zoe
Nisam student medicine, ali ovo lici na prehladu. Jacu. To sto ti ide krv iz nosa uopste ne mora biti NESTO STRASNO.....Samo jaca prehlada.....Svejedno trkni do doktora.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ma da, prehlada ja?a. A krvarenje... iziritirala si nos stalnim duvanjem.
Korisnikov avatar
By Rei
Ili kopanjem :smeh:

Shalim se, nemam nikakav koristan savet sem 'idi kod doktora', ali ti zhelim da brzo ozdravish :kiss:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by jukie
treba da jedeš više belog luka;
ako ti Side krv na nos, to mi je jaako sumnjiv simptom
:lol:

bambolice da nam brzo ozdravis :zen:

lekar ne moze nista rdamaticno da uradi po tom pitanju osim da ti propise antibiotik ako misli da treba i da eventualno iskljuci nesto opasnije a na tebi je tezi deo posla , da prelezis prehladu ....

ako nije bas mnoooogo lose mozda je pametnije da odlezis nago da se mlatis po lekarima i visuljas po cekaonicama
..
krv iz nosa ne bi trebalo da te brine
Korisnikov avatar
By bambola
Pa evo sve je popustilo,jos samo mi suzi oko ali glavobolja je prestala...kao i krv iz nosa.Ja inace imam jako nizak pritisak,ali moguce da sam stalnim izduvavanjem nosa inicirala to krvarenje,mada mi se to prvi put desava(citava dva dana svakih sat vremena sam morala da zaustavljam krvarenja?!).A zbunjuje me i to sto dosad sa sinusima nisam imala problema? Sve u svemu jako cudna prehlada-pocela je tako sto mi je pre nekoliko dana krenuo kao neki iscedak iz ochiju,pomislila sam na konjuktivitis-ali oci nisu bile crvene i iritirane,samo taj gnoj(koji sam sredila za jedan dan antibiotskim kapima)ali vec sutradan napunili se sinusi(mozda i usi,samo sto ih svaki dan ispiram hidrogenom-pa nisam ni primetila),pa je pocelo da boli grlo...Jos bi pomislila da je neka infekcija,da nije te glavobolje i stalnog suzenja oka,pa vise lici na nazeb,sto bi se reklo-`uvatila me promaja`...

Ali,evo vec je skoro sve proslo a mislim da cu zasad preskociti lekara-da ne uhvatim neki grip ili nesto slicno...
Korisnikov avatar
By Zibro
:sunce:
sjajno ....
hvala bogu uglavnom smo mladi i zdravi sa jakom imunim sistemom
kad god sam ja mislio da " umirem " i pocinjao da se mlatim po lekarima da dajem krv , mokracu , briseve na analize
uglavnom se ispostavljalo da ozdravim pre nego sto mi stignu rezultati :doktor:
sad samo lagano joa nekoliko dana , cuvaj se neguj se i puuuuno tecnosti svake vrste i naravno dobraklopa i vitamincici da sto pre budes ona stara
By Gost
Sorry darlin' što sam tek sada videla ovo,
nisam bila na netu kada si postavila temu.
Elem sada je sve ok?
Kako sam shvatila, jedino ti ostaje to suzenje oka
jer više ni ne krvariš iz nosa a i povla?i se glavobolja?

Ina?e, ja takvu glavobolju i suzenje imam s prole?a
zbog alergije na mace i ponekad mi krvari nos, ništa
dramati?no; ali znam da se iste stvari dešavaju kod alergije
na grinje npr. Ništa ti ne?u re?i što ve? drugi ne napisaše,
odmor uz aspirin za obaranje temperature, dosta
te?nosti i vitamina C, mada ti to sve ve? znaš.
Iskreno, mene u celoj pri?i malo zbunjuje "gnojni iscedak
iz o?iju" koji je bio pra?en sinusitisom, i povukao se na
kapi. Ja uvek ovde naglasim da ja nisam doktor i uvek
preporu?im odlazak kod stvarnog dr-a, ali dok se to ne desi,
nastavi da stavljaš kapi iako se iscedak povukao.
I naravno, obavesti kako napreduje le?enje.
:obraz:
Korisnikov avatar
By bambola
Da znas da i mene to zbunjuje-ocekivala sam mnogo duze da traje lecenje tog iscetka...pogotovo sto sam tog prvog dana videla sve kao kroz maglu...I uzela sam dexametason-neomycin kapi i vec sutra je vec proslo...Mada je bas bilo gadno sto se te glavobolje tice-pa jos stalno krvarenje iz nosa-vec sam se uplasila i pomislila da cu dobiti izliv krvi u mozak?!Sve me snaslo,i temperatura,i malaksalost,i bol dok gutam,i to suzenje oka...
Danas sam vec izasla da prosetam kuchice i bolje mi je...jos malo mi slini nos,ali ocekujem da do sutra-prekosutra prodje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!