Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By _andy
Bok svima,

Da li ima ovdje ljudi koji imaju hipogonadizam i razmišljaju o uzimanju testosterona zbog toga?
Tema se vise odnosi na muški dio populacije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By gossip
Javi se endokrinologu. Nista na svoju ruku. Dacu ti ja mlo svog jer ga imam u max kolicini. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Hipogonadizam je cesta pojava i kod zivotinja. Moras da uradis tumor markere,eho abdomena,moraju testisi da ti se snime jer nazalost tumori hoce da izazovu smanjen broj lucenja testosterona. Ako je sve u redu i ako nemas tegobe (probleme sa erekcijom,pad zelje za odnosima,ako ti ne rastu grudi,ako nemas laktaciju...) onda nema potrebe,a ako imas tegobe a fizioloski je sve u redu onda neke minimalne doze UZ KONTROLU LEKARA. Ljudi se pucaju hormonima kada su zdravi a ne znaju da to moze da izazove karcinom urogenitalnog trakta. Dakle nimalo naivna stvar i nista na svoju ruku nego kod lekara/endokrnologa/urologa. :) imam druga koji je operisao rak testisa eno ga je*e okolo kao manijak :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!