- 29 Okt 2015, 11:44
elem, meni,onda kada ga popijem iz nuzde,jer nemam prometazine(antihistaminik) koji nabavljam iz uk za spavanje,uglavnom ne deluje,svaki 3 put.Retko ga koristim a sinoc 15mg-apsolutno nista. Daleko bolje mi deluje vu ali je sada em skuplja em slabija.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2681370#p2681370]Markiza napisao:[/url]Nisam, ništa, nikad. Za mene je droga i bensendin od 2.5 mg. Stropoštam se i zavrti mi se u glavi a znam ljude koji popiju 15mg odjednom i NIŠTA!Bensedin (diazepam,mamas little helper,valijum) jeste droga i izaziva zavisnost i to relativno brzo (bar tako kazu oni tekstovi koje citah (apstrakti istrazivanja plus wiki ofc) nek me ispravi farmacetut/lekar ali vecina 'pama je takva. Neobenz.diazepami manja valjda?
elem, meni,onda kada ga popijem iz nuzde,jer nemam prometazine(antihistaminik) koji nabavljam iz uk za spavanje,uglavnom ne deluje,svaki 3 put.Retko ga koristim a sinoc 15mg-apsolutno nista. Daleko bolje mi deluje vu ali je sada em skuplja em slabija.