Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Danas mi se jedan dugogodišnji prijatelj požalio.
Molio bih sve forumaše koji su na ovu temu ušli isključivo radi ismevanja da je napuste, dečko zaista ima ozbiljan problem.

Dakle, ja tog prijatelja znam preko svog bivšeg jer su oni bili najbolji drugovi.
Momak je sad već nekih mesec dana u vezi sa malo mlađim tipom od sebe.
Kliknuli su se što u pogledu izlazaka, omiljenih filmova, životnih stavova i filozofija ... zapravo, ne znam par koji se baš tako dobro pronašao.

Najveći problem im je što taj mlađi momak ima užasan problem sa spermom.
Gadi mu se ukus, miris, pa čak i sperma po telu.
Taj problem je vešto krio prvih par nedelja dok mu ovaj moj poznanik u jednoj od jutarnjih seksualni varijanti nije svršio na stomak i malo je odletelo na usne, svega kap dve. Dečko je istog momenta skočio i povratio pored kreveta.

Čak ne voli ni sopstvenu spermu ... Kaže, kada je sam i drka, kada oseti da se vrhunac bliži - sedne na WC šolju i istrese se direktno u nju. Odmah usta i pusti vodu, kako ne bi slučajno morao da vidi sopstvenu spermu.
Do sada nije pravio problem kada je sperma u kondomu, ali sada ovaj moj prijatelj mora da baca kondom istog momenta kad svrši tako što će ga svezati, zaviti u papir i u smeće ali tako da pazi da ovaj slučajno krajičkom oka ne vidi spermu.

Ova njegova agonija je najizraženija kada puši tom mom prijatelju, jer čim se ovaj i najmanje trzne mali otrči na drugi kraj sobe...

Da li se neko susreo neko sa ovim problemom?
Da li ovom klincu ima pomoći?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Predlažem ti da mu predložiš stručnu pomoć, psihologa, psihijatra, nešto od psi-.

Moram da priznam, prva scena koja mi se stvorila u glavi beše kako 'mali' radi bukake i na vrhuncu povraća... You are supposed to swallow! :( Tužan je život takvih smrtnika.

Edit: Postoji i stanovište da ono što nas ne ubije ojača nas, tako da možda ako dva puta povrati treći neće... :wundy: Mada pre bih ja njega kod šrinka. :)
By timi
Ja definitivno imam spermofiliju :bj:
Meni deluje skroz moguće da se neko grozi sperme, po istom principu kao što se neko gadi krvi, s tim što je drugi slučaj daleko češći od prvog.
Problematika je sigurno psihološke prirode, pa neka se tvoj drugar obrati neuropsihijatru i terapeutu, jer gađenje na spermu može da prouzrokuje mnoge druge socijalno-emocionalno-seksološke tegobe i probleme u odnosima sa ljudima. Neće svako razumeti da je gađenje na spermu opšteg tipa, može se neko i uvrediti, prekinuti kontakte i sl. Zato to treba terapeutizirati.
:maser:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto je neuporedivo ? Ja padam u očaj i u nesvest svaki put kad vadim krv, većina nema takvu reakciju, koliko mi je poznato, ali ja imam. Sve u vezi sa venama i ubadanjem igle u vene mi je neopisivo odvratno i mučno. Pojma nemam zašto je to tako, međutim, to me mnogo ne zabrinjava, jer ne utiče na odnose sa ljudima i socijalno-seksualnu inkluziju.
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648655#p2648655]*deni* napisao:[/url]Zašto je neuporedivo ? Ja padam u očaj i u nesvest svaki put kad vadim krv, većina nema takvu reakciju, koliko mi je poznato, ali ja imam. Sve u vezi sa venama i ubadanjem igle u vene mi je neopisivo odvratno i mučno. Pojma nemam zašto je to tako, međutim, to me mnogo ne zabrinjava, jer ne utiče na odnose sa ljudima i socijalno-seksualnu inkluziju.
Dobro, ti ipak imaš neka stanja u vezi s krvi (očaj, odvratno, mučno), ja nemam ništa, jednostavno viđenje krvi znači da me nema.
To mi utiče i na odnose (doduše ne seksualne) s ljudima, zadnji put sam se strovalio na stariju gospođu koja je čekala u redu iza mene.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zvuči kao da ima fobiju od bolesti, i uz to je nepoverljiv prema tipu s kojim je u vezi (monogamnoj?).

Ako naiđe na kvalitetnu stručnu pomoć, ne može da škodi...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ha ha, kad vidim da se ljudi onesvešćuju kad vide krv ili kad im bodu vene...

Ja kad sam bolestan bez problema sam sebi stavim braunilu i prikačim infuziju ili dam neki lekić injekcijom :D

A što se ovog tiče, spermofobija, kao i svaka neuroza je vrlo zajebana za lečenje, mada stvarno ne znam kako bi to lečenje izgledalo. Onaj deo postepeno izlaganje okidaču fobije. Ko se plaši visine uzmeš malo da se popne na merdevine 1m, pa malo na prvi sprat, da gleda s terase i tako, dok ne počne da visi sa Ajfelove kule. I to sve može pod nadzorom psihijatra. A ovo bi bilo, ajde prvo kap spermice na nogu, pa prvi mlaz svrša u pupak, pa postepeno ejakulat čuvan dva dana u usta :D A sve to pod nadzorom psihijatra, da sedi u uglu sobe i hvata beleške, dok se pacijent izlaže agensu koji izaziva fobiju :D
Sve u svemu, zajebana situacija.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mora to na kasicicu

Slika

malo po malo, od najmanje ka najvecoj, polako...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!