Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Sixto
S obzirom koliko se prica o tome i o odobravanju uzgoja gmo kukuruza u EU koliko se vi plasite gmo stvari u svojoj ishrani? Koliko mislite da je paranoja opravdana ili ne? Kako se stitite/borite protiv gmo? Jedete li te stvari (pitanje prevashodno za gastarbajterski esalon foruma)? Imate li nameru jesti kad u punom obimu dodju kod nas?

Jednom recju da li vas je ufatila prpa!?!

Slika
Korisnikov avatar
By ultraviolet
paranoje bez.
jedem sve i jedino što mi ide na kurac što je voće i povrće mahom bezukusno, a košta pun klinac para, pa tu popizdim.
al' ono..
gmo haarp chemtrails GOOGLE..
svi ćemo umreti na kraju.
By alexandermagic
Nema prpe. :ozbiljan:

Sa npr. one Grinpisove liste ionako koristim samo par produkata, a i da nije tako, bas me briga. Konzumiram sto i kad hocu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
0 paranoje.

al najcrnje od svega je sto paranoicni ljudi dobiju napad kad god se samo spomene gmo (kao kad je nedavno bio predlozen zakon da se na proizvodima koji imaju gmo u sebi stavi etiketa da imaju, pa kad su ljudi masovno krenuli da se bune kako vlada pokusava da dozvoli gmo itd :roll: mozga bez)

i ovo sto ultra kaze

jbt kupio juce jagode a ukus ko popisanu travu da jedem
By Kragi
Dok god postoji izbor ne pravim nikakav problem oko toga a jedino sto me brine je da ce zbog veceg profita izbora biti sve manje.
I nije to paranoja vec moje pravo da biram sta zelim a sta ne zelim da jedem.
I ne bukvalno samo gmo vec i neautohtone, hibridne sorte koje polako postaju standardizovane pa neke drzave ljudima brane da sade bilo sta sto nije pod njihovom kontrolom.
I tako ja hocu da posadim šljivu u dvoristu ne bih li jednom godisnje imao rod kojim cu da pravim dzem (znaci pravi domaci dzem od sljiva :D ) posto mi je od zelatin marmelada sa dosta secera vise muka. I tako trazim ja autohtonu sortu sa ovog podrucja za koju smatram da je najbolja dok mi svi rasadnici nude neke koje su stvorene zbog prinosa a ne zbog ukusnog dzema :D
Malkice karikiram jer kod nas to jos moze da se nadje ali je pitanje vremena jos koliko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!