Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Madonna
jebi se znaš
da se jebeš

stavi link a ne sliku direkt. majmune
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Neke vrste tih papiloma uzrokuju rak.. :wundy:

Je l' ti je sad ok da odes kod lekara umesto da trazis pomoc po forumima?
Korisnikov avatar
By Delete
Reklama za lezbejke:
Volite picku, jer kurac moze da izgleda i ovako!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567262#p2567262]Neutron napisao:[/url]Koliko se secam ovo bi trebalo da bude bezopasno. I ako te vec nervira nije ti palo na pamet da odes kod urologa, vec trazis resenje online. Mindfuck
ne resava urolog vec dermatovenerolog... i jeste potpuno bezopasno, nisu papilomi... terapija je poprilicno bolna i nije 100% zagarantovan uspeh... sve sam se raspitao kod odgovarajucih lekara ali sam pomislio da neko je imao iskustva sa ovim mogao da cisto nesto napise.
Toliko!
Korisnikov avatar
By blenta
ja bih na tvom mestu ostavio tu teksturu
za extra uzitak :awesome:
Korisnikov avatar
By gossip
zasto otvaram ovakve stvari dok jedem? :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kakvih sam se slika i klipova na ovom forumu nagledala, meni je ovo i :sweet:
i sto blenta pomenu teksturu :giggle: :up:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja imam to, jako malo doduse. Njih ima svaki treci muskarac a vecina ne zna da ih ima - eto koliko su bitne. Meni su super jer su deset puta osetljivije od ostatka glavica i uz dobar hand(blow)job mi eksplodira mozak. Potpuno su bezopasne, uzrok im se ne zna, posledica (osim veceg sexualnog uzitka) nema. Jedini razlog za njihovo skidanje je estetika, mada ja sam uvek pre za prihvatanje nego za operacije pogotovu sto se posle operacije uglavnom opet vrate a mnogi su zazalili jer su ih skinuli jer im je sexualni uzitak mnogo manji (da ne pominjem sto ti za vreme operacije seku deo glavica i nedeljama ne smes ni da izdrkas)
By franknetter
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567613#p2567613]Anhedonie napisao:[/url]Ja imam to, jako malo doduse. Njih ima svaki treci muskarac a vecina ne zna da ih ima - eto koliko su bitne. Meni su super jer su deset puta osetljivije od ostatka glavica i uz dobar hand(blow)job mi eksplodira mozak. Potpuno su bezopasne, uzrok im se ne zna, posledica (osim veceg sexualnog uzitka) nema. Jedini razlog za njihovo skidanje je estetika, mada ja sam uvek pre za prihvatanje nego za operacije pogotovu sto se posle operacije uglavnom opet vrate a mnogi su zazalili jer su ih skinuli jer im je sexualni uzitak mnogo manji (da ne pominjem sto ti za vreme operacije seku deo glavica i nedeljama ne smes ni da izdrkas)
Hvala isto sam i ja cuo, a i osetio
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567613#p2567613]Anhedonie napisao:[/url]Ja imam to, jako malo doduse. Njih ima svaki treci muskarac a vecina ne zna da ih ima - eto koliko su bitne. Meni su super jer su deset puta osetljivije od ostatka glavica i uz dobar hand(blow)job mi eksplodira mozak. Potpuno su bezopasne, uzrok im se ne zna, posledica (osim veceg sexualnog uzitka) nema. Jedini razlog za njihovo skidanje je estetika, mada ja sam uvek pre za prihvatanje nego za operacije pogotovu sto se posle operacije uglavnom opet vrate a mnogi su zazalili jer su ih skinuli jer im je sexualni uzitak mnogo manji (da ne pominjem sto ti za vreme operacije seku deo glavica i nedeljama ne smes ni da izdrkas)
pics or lie :trach:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!