Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Jel neko od vas cuo da se posle operacije ne sme masturbirati, jer se tako "rasipa energija" te usporava oporavak?

Imao sam operaciju pre neki dan (devijacija nosa) a rasprava sa mojim deckom oko tog jednog drkanja koje sam obavio kako bi na kratko zaboravio na muke mi rasipa daleko vise energije koju cuvam za oporavak, pa vas molim da mi pomognete da mu dokazem da ozbiljno gresi!

P.S. Rasprava je bolnija utoliko sto smo udaljeni, ali svejedno se skoncentrisite ma srz problema - masturbacija posle operacije: da ili ne?

EDIT: Pitanje postavljam ovde NE samo zato sto sam gej, nego i zato sto mi je receno i to da je ovo nesto sto svako zna, a i verujem da ce pitanja o drkanju ovde da naidju na mnogo vise razumevanja nego igde drugde, pa i kod online doktora, kojima ne verujem.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne vidim ikakvu vezu izmedju masturbacije i zarastanja rane/oporavka od operacije.

Mozda gresim. :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne vidim zasto neko dolazi (registruje se!) ovde da bi postavio ovakvo pitanje.

Ako bas i insistira na virtuelnom odgovoru ako vec nema uzivo sa lekarom da se konsultuje, onda postoje doctor.com, zdravlje.com, dijagnoza.com, tako neki sajtovi a ne ovde...

Jedino sto imam pametno da ti kazem je da decku bas ne moras da pricas sve sta radis.
By Marko83
Mars napisao:Ne vidim zasto neko dolazi (registruje se!) ovde da bi postavio ovakvo pitanje.

Ako bas i insistira na virtuelnom odgovoru ako vec nema uzivo sa lekarom da se konsultuje, onda postoje doctor.com, zdravlje.com, dijagnoza.com, tako neki sajtovi a ne ovde...
Izvini Mars, necu vise nikad.

@Ostali, hvala na odgovorima!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja to za tvoje dobro.

Ovde jeste da ima par lekara (i par operisanih noseva), ali ces svakako pre da dodjes do odgovora na nekom strucnom sajtu.

To sto si gay ama bas nimalo nije bitno.

Sada jedan smajli za relaksiranje situacije...

:)
Korisnikov avatar
By Incubus
Ill make you moan. Ma drkaj boli te...
Korisnikov avatar
By nsc
da l' mu pricas i o kome razmisljas dok drkas?

neke stvari je bolje precutati, veruj mi
Korisnikov avatar
By starky
Incubus napisao:Ill make you moan. Ma drkaj boli te...
...nos...:roflmao:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

''

Ja se izvinjavam, zelim brz oporavak u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By Incubus
starky napisao:
Incubus napisao:Ill make you moan. Ma drkaj boli te...
...nos...:roflmao:
Marko83 napisao:Jel neko od vas cuo da se posle operacije ne sme masturbirati, jer se tako "rasipa energija" te usporava oporavak?

Imao sam operaciju pre neki dan (devijacija nosa) a rasprava sa mojim deckom oko tog jednog drkanja koje sam obavio kako bi na kratko zaboravio na muke mi rasipa daleko vise energije koju cuvam za oporavak, pa vas molim da mi pomognete da mu dokazem da ozbiljno gresi!

P.S. Rasprava je bolnija utoliko sto smo udaljeni, ali svejedno se skoncentrisite ma srz problema - masturbacija posle operacije: da ili ne?

Pitanje postavljam ovde zato sto sam gej i zato sto mi je receno i to da je ovo nesto sto svako zna, a i verujem da ce pitanja o drkanju ovde da naidju na mnogo vise nerazumevanja nego igde drugde, pa i kod online doktora, kojima ne verujem.
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Valjda je hteo da kaze "razumevanja"...

A i nije to originalni post.
By Kragi
Radio sam istu opreraciju long time ago. Oporavak i nije tezak ;)
Korisnikov avatar
By Tungi
I ja bih na operaciju nosa. Odrekao bih se i drkanja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pitati stručnjake za medicinu, dakle lekare, a ne stručnjake za drkanje, dakle pedere.
Korisnikov avatar
By starky
Dirrty napisao:Pitati stručnjake za medicinu, dakle lekare, a ne stručnjake za drkanje, dakle pedere.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Dečko ti je baš bistrica.

Masturbacija smanjuje anksioznost i stimuliše imuni sistem tako da ga slobono šilji.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Dirrty napisao:Pitati stručnjake za medicinu, dakle lekare, a ne stručnjake za drkanje, dakle pedere.
A stručnjake za medicinu, koji su uz to i pederi :hmm:

OT:
Drkaj kol'ko oćeš, zarašće ti nos svejedno.
Korisnikov avatar
By constantine
^ sad sam hteo da ti pustim sms da pomognes coveku :lol:
Korisnikov avatar
By horus.
pre i posle, nikako za vreme operacije... :balerina:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja mislim da problem može da bude jedino ako kijaš kad peakuješ. :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!