Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
gore: da. 1x nedeljno ili redje. koristim gillete sa 2-3 seciva, nivea gel i nivea aftershave.

dole: ponekad. isto gillete, nivea gel i posle toga talk ili nesto...

@ dirty: uopste nije toliko strasno, u pocetku sam se i ja frustrirao.
samo polako, sagnes se dovoljno i sa dovoljno strpljenja brijes deo po deo, naravno pod tusem.
tako.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ja imam problemčić, dva mladeža ispod gornje usne koje ponekad posečem. A to zna da krvari i krvari.....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Banana

Kako uspevate da se ne iskasapite?

Sta koristite, preporucujete itd :)
Mere protiv kasapljenja:

1. Brijati se posle tuširanja (koža i brada budu mekše)

2. Svakodnevno brijanje, onda ni ne osetiš, bude brže i pređe ti u naviku

3. Ne pritiskati nego samo prisloniti žilet, kao da hoćeš da skineš penu

4. Naći penu/gel koja ti odgovara (meni je od Noxzeme svanulo)

5. Žilet prati samo u hladnoj vodi (u toploj odmah otupi i uništava kožu)

Što se žileta tiče, isprobavaj sa raznim dok ne nađeš onaj koji ti odgovara. Ja koristim Gillette Fusion Power sa pet trakica i vibracijom (koju nisam nikad koristio, i ne znam čemu služi) i srećan sam s njim, imao sam nekad i Mach 3 koji je sasvim lepo radio.
By Guion Nerville
Hvala Angra na merama :kiss:

Ja sam nekada koristio Wilkinson?, ali tada mi je bilo jos gore, pa sam presao na jedan ovakav

Slika

koristio ga cale nekada u vojsci, kaze da ga spasio, sumnjicav je prema ovim savremenim, pa mi prosledio.

i dosta manje se zakoljem nego ranije (u stvari, nisu toliko ceste klasicne posekotine, nego jace pritisnem, (Tungi ne citaj dalje)
pa kao da mi bude malo odrano, i pojave se tackice, kao rosica krvi... ).

Pokusacu da budem blazi, kao sto si rekao. Cak na pocetku brijanja krenem lepoo, pa mi na pola dosadi, pa ubrzam i... :cut:
Glavni krivac je izgleda moj karakter...
Originally posted by Dirrty

Uvek me je to zanimalo, a nikada nisam pitao ljude u čijem sam glatkom međunožju uživao :lol:
Pa nije valjda da si se stideo da pitas :mazi:
Ili covek tada ima previse drugih stvari na pameti (da ne kazem u glavi )... :krezavi:
Salim se, eno Milojko ti odgovorio :)
Originally posted by mitrandir

Ja imam problemčić, dva mladeža ispod gornje usne koje ponekad posečem. A to zna da krvari i krvari.....
Onda bi mozda bilo bolje da ne koristis
Originally posted by mitrandir

Što oštriji brijač
:balon:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bio sam danas na sistematskom, i raspričah se sa finom doktoricom.

Savetovala me je, pošto imam osetljivu kožu a jaku bradu da se brijem uveče, nikako ujutru.
Zatim da koristim tup brijač, a da posle brijanja na facu stavljam jedino bebi puder.

Tako je guljenje površinskog sloja kože, odnosno ukupna šteta minimalna.
By Kragi
Mali savet za one koje muci iritacija posle brijanja.

Ispiranje hladnom vodom. Nije prijatno ni u letnjim mesecima :ledeni: ali deluje.
Cim zavrsite sa brijanjem lice pod mlaz 'ladne vode :fen: i dobro isperite.
Posle mozete da nanesete sta zelite, fora je u naglom zatvaranju pora :wundy:
Korisnikov avatar
By Parton
Ja se vec godinu dana "brijem" masinicom za kosu - uopste mi se ne iritira koza a i imam onaj stubble look sto je meni mnogo lepse od skroz obrijanog lica (bar na meni)...
Inace, drug mi je rekao da je on probao da umesto aftersejva , posle kog mu se uvek iritira koza, stavi rakiju i da od tada uopste nema problem sa iritacijom a da "miomiris" radze ispari posle 15 min tako da to nije problem...
Korisnikov avatar
By De Vil
Parton napisao:Ja se vec godinu dana "brijem" masinicom za kosu - uopste mi se ne iritira koza a i imam onaj stubble look sto je meni mnogo lepse od skroz obrijanog lica (bar na meni)...
Inace, drug mi je rekao da je on probao da umesto aftersejva , posle kog mu se uvek iritira koza, stavi rakiju i da od tada uopste nema problem sa iritacijom a da "miomiris" radze ispari posle 15 min tako da to nije problem...

Da,rakija je dobra,ja imam problematičnu kožu pa u toku zime moram povremeno rakijom da se "afteršejvujem"... :sigh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja sam prva devojka koja daje odgovor na ovoj temi. :D

I mi, devojke, svojih muka imamo. :sigh:

Koristim tzv. 'ženske' brijače mada mi nije jasno zašto su oni ženski, valjda zato što su roze i svetlozeleni. Prijaju mi. Teško da celokupni tretman (koji je mnogo gori od vašeg lica :p) prođe bez nekoliko krvavih tačkica. Pazuh sredim bez problema, te tačkice ostaju na nogama. Uglavnom, preporodim se kada telo lišim dlaka (reč brijanje mi deluje previše maskulino).
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ne volim brijanje, ali često se brijem jer ne volim taj terrorist brada do pupka look. *sigh*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!