Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Gde i kako doci do ovog leka kod nas? Postoji li privatni dermatolog u Beogradu koji moze ovo da prepise?

Vec godinu dana sam koristio i benzoil peroxid, i razne kreme, a sada airol (vitamin a) bez nekih rezultata. Tako da bih probao ovo. Znam za sve negativne efekte ali oni drasticni su vrlo retki.

Ako je neko ovde uzimao ovaj lek, podelite iskustva.
Korisnikov avatar
By Mars
A to što si koristio godinu dana - to je bilo po preporuci lekara?
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Da. Privatni dermatolog. Prepisao je Airol i sapun sa sumporom kao i dve nedelje dovicina. Rekao da koristim dok ne bude bolje, pa da prekinem pa onda opet. Iskreno, nemam ni vremena ni para da neprestano koristim nesto. A nije bolje vec je otkako sam prekinuo peroxid i poceo ovo postalo je gore.

U sustini ono sto mi treba je privatni dermatolog koji moze da mi prepise neki generik Isotretinoina bez previse pitanja.
Korisnikov avatar
By Mars
A prvog si otpisao? Nema kontrole, nećeš da mu prijaviš da terapija nije dala rezultate?
Korisnikov avatar
By Mars
Vidim sklonili su upozorenje da forum ne treba da bude zamena za lekara.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Od tih upozorenja odavno nema vajde.
Samo možeš da se nadaš da će neko da napravi što je moguće manje ludu konstrukciju, jer do sad nisam sreo laika za medicinu koji na osnovu interneta nije smislio nešto nebulozno.
Korisnikov avatar
By wlan
jel ti imas problem sa bubuljicama ili sa oziljcima?
By Ulix
Možda je pametnije da probaš da promeniš dermatologa, umesto što samog sebe lečiš, ili još bolje, da ovom sadašnjem kažeš da ti ne odgovara terapija, možda čovek ima plan B. :)
Korisnikov avatar
By Mars
"Imam srčani napad - šta da radim?
Unapred hvala."

:andjelak:
Korisnikov avatar
By wlan
posisaj midole
nema na cemu
Korisnikov avatar
By Mars
A tvoj primarni nik je...?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja oduvek tvrdim da je seks jako dobra terapija za mnoge poremecaje.
Pio sam Roaccutan pet meseci umesto sest, i ostalo mi je 5 kutija ne potrosenih upakovanih ne otvaranih, tako da ih prodajem onima koji ne piju na recept nego moraju da uzimaju preko privatnih apoteka. Znam da je jedna kutija od 20mg u privatnoj apoteci 3000din, ove moje su od 10mg, tako da ih dajem za 1200 din po kutiji, mislim da je to i vise nego korektna cena, ili ako neko uzme svih 5 kutija dobice ih za 5000 din.
Eto, ako neko hoce da ustedi malo para, nek mi se javi na 066 204 036 ja sam iz Beograda mogu i da posaljem al kupac snosi troskove transporta.
Rečeni lijek nikako ne treba uzimati na svoju ruku i bez liječničke kontrole. Ima više nuspojava nego što piše u papirima i nisu sve prolazne. Npr. trajna seboreja ili alergije.
Apsolutno sigurno nije na bubuljičavu iskompleksiranom pubertetliji kojem se svaki mitiser čini ko himalaja da forsira uzimanje istog ako je njegov liječnik protiv toga.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Potpisujem ono sto je 2kune rekao.
Ja sam koristio, jer sam morao i po preporuci dermatologa.
Nije bilo nuspojava, osim što su ostali ožiljci, ali nemojte uzimati ovaj lek, bez preporuke doktora.
Pa naravno da ne treba piti na svoju ruku. Ali jednostavno, ti kad odes kod dermatologa on ce ti dati dijagnozu ali ti sa time ponekad ne mozes da dignes lek na recept vec moras da ga kupujes sam u privatnoj apoteci (sto kosta mnogo vise nego na recept). To se zapravo desava skoro uvek (sem preko veze) kada je u pitanju privatni dermatolog. Drzavni dermatolozi cesto mogu da srede na recept, ali nazalost, vecina drzavnih nece da prepise taj lek! Svakog meseca mora da se radi krvna slika i da se ide na kontrolu. Tolko od mene. Ako je neko zainteresovan i ako oce da ustedi koji dinar nek mi se javi. Pozz
Теби треба добар дерматолог, да утврди порекло тих масивних акни (претпостављам да је велики проблем када си добио терапију).
Најбоље да одеш на институт за дерматовенерологију КЦС, ако си у Београду.
Алтернативно, много боље али и скупље, било би да одеш код др Милојевића. Он ради приватно а слови за једног од наших најбољих дерматолога. Контакт са њим, колико сам ја чуо, може се остварити преко апотеке код онколошког института, пошто искључиво тако ради. Мислим да се зове "Камилица".

Лице мора да се прегледа. Ти можеш преко интернета да добијеш информацију о томе шта би требало користити за одређено обољење али лекар мора да утврди порекло и дијагнозу тог обољења!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Lik je pisao pre dve godine.
A ovaj je digao staru temu, da bi prodao svoje preostale tablete.
Korisnikov avatar
By speedygonsales
KorvinOdAmbera napisao:Lik je pisao pre dve godine.
A ovaj je digao staru temu, da bi prodao svoje preostale tablete.

:blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!