Још само сада ћу се наставити и поновити јер се ово своди на пресипање из шупљег у празно. Дезавуисањем само постижеш растезање конверзације без стварног напретка.
Jer ima li ta oznaka "bioloska besmislenost" po sebi kakav smisao i kvalitet i cemu ona
Биолошка бесмисленост = одуство репродукције
Простим силогизмом долазимо до питања: Да ли одсуство репродукције има, само по себи, некакав смисао и квалитет и чему оно?
Опет понављам, ЛГБГ популација се, за сада, не може размножавати! Самим тим, њихова основна биолошка функција је атрофирала. Дакле, њихово постојање се биолошки не може оправдати. Са друге стране, данас постоје социјални и етички разлози који, не само да оправдавају постојање ЛФБТ, већ подржавају и подстичу разноликост.
Ta 'kovanica' jer se govori o odredjenom bioloskom svodjenju, vrednovanju i kategorisanju ljudi. Uopste ulaziti u vrednovanje zivota kroz neka oznacavanja.
Биолошко, или уопте, категорисање људи је одлика нациста?
Схватам ја да се категорије могу ставити у негативан контекст у циљу стварања, буђења или распламсавања анимозитета према тим категоријама али то не значи да треба ићи у крајњост и сваки боговетну везу или помињање категорије доживљавати као неки облик екстремизма који тежи истребљењу (она ко се не слаже са парадом - хомофоб, онај који не оправдава џихад - мрзи Муслимане). Ја наведем да су хомосексуалци биолошки неоправдани - бионациста...
Pejoratives[1] (or terms of abuse, derogatory terms), including name slurs,[2] are words or grammatical forms that connote negativity and express contempt or distaste.
То што се мени нешто не свиђа или према томе исказујем анимозитет, употребом пежоратива, не говори о нечијој вредности већ о мом субјективном виђењу.