Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by Valval, potpuno te razumem
Povremeno mi se desi da sanjam i u snu KAO sanjam, pa se probudim, a u stvari sam se probudila iz sna u snu.Ko razume...
Originally posted by жњAli koliko je zapravo dobro imati lucidne snove... koliko je dobro biti svestan toga da sanjas? Kao da se svesnoscu u snovima polako prekida kontakt sa podsvesti. A podsvest je najlakse upoznati kroz obicne snove.
E sad... da se vratimo lucidnom snevanju. Kazu da je skill moguce vrlo lako nauciti i postoji citav niz programa koje mozete naci na netu, a koji vam u tome mogu pomoci. Cekirajte Hemi-Sync materijale, Monroe Instituta, njih dosta hvale. Sigurno cu se posvetiti i tome uskoro![]()
Originally posted by HtonOriginally posted by жњAli koliko je zapravo dobro imati lucidne snove... koliko je dobro biti svestan toga da sanjas? Kao da se svesnoscu u snovima polako prekida kontakt sa podsvesti. A podsvest je najlakse upoznati kroz obicne snove.
E sad... da se vratimo lucidnom snevanju. Kazu da je skill moguce vrlo lako nauciti i postoji citav niz programa koje mozete naci na netu, a koji vam u tome mogu pomoci. Cekirajte Hemi-Sync materijale, Monroe Instituta, njih dosta hvale. Sigurno cu se posvetiti i tome uskoro![]()
Originally posted by HtonA mozda i ne mora uvek da se prekine kontakt sa podsvescuOriginally posted by жњAli koliko je zapravo dobro imati lucidne snove... koliko je dobro biti svestan toga da sanjas? Kao da se svesnoscu u snovima polako prekida kontakt sa podsvesti. A podsvest je najlakse upoznati kroz obicne snove.
Originally posted by mikkada, ali kada si svestan da je sve to san, postupci mogu da budu potpuno drugaciji od onih kada mislis da je to realnost. Na kraju krajeva to je valjda i najbitnije kod podsvesti-sta bi ti uradio u tom svetu simbola, jer on sam po sebi nista ne znaci bez interakcije sa tobom(dobro, sigurno postoje odstupanja). I zanimljivo je sto bi u vecini slucajeva u obicnom snu odreagovao potpuno drugacije nego u stvarnosti.Originally posted by HtonA mozda i ne mora uvek da se prekine kontakt sa podsvescuOriginally posted by жњAli koliko je zapravo dobro imati lucidne snove... koliko je dobro biti svestan toga da sanjas? Kao da se svesnoscu u snovima polako prekida kontakt sa podsvesti. A podsvest je najlakse upoznati kroz obicne snove.
, vec lucidni snovi u svoju podlogu postavljaju "teritoriju", tj. arhetipe i simbole koje mozemo svesno u snu da istrazujemo?
![]()
a mozda i lupam
![]()
Originally posted by 11111011100O, da!!
I prvo iskustvo kada svesno dostignete lucidan san je, kao sto su neki ovde vec rekli, nezaboravno.![]()
Originally posted by svejednoizmedju ostalog ovo sam i ja radila. vrlo brzo sam naucila da uvedem sebe u lucidan san. do toga su me dovodili "trigeri" kao sto je pokusaj citanja ili sabiranja u snu, zatim prepoznavanje sna koji mi se ponavlja godinama itd, a nekad se desavalo slucjano. osecaj se stvarno neverovatan.
NAime, poceo sam sam sebe da pitam, i kada sam budan 'da li sada sanjam', kada god se setim, sto cesce, ekstremno cesto.
Originally posted by mirthtek nakon što sam pročitao ovaj post i temu shvatih da sam to jutros radio
Hm, citam i cudim se... Ili ja nisam bas najbolje skontala koncept, ili to kod mene oduvek lepo sljaka i bez vezbi i trikova (a ne znam zasto, do upravo sada sam bila u tripu da je to tako kod svih ljudi)...
Dakle, ne samo da sam svesna snova, vec mogu da ih "vozim" u pravcu u kome zelim i koliko god "dugo" zelim. Cak mi se desava i da se probudim, pozelim da ipak nastavim pricu i da zaspim ponovo i nastavim tamo gde sam stala
Originally posted by str00jacopy/paste
Meni se dešava relativno često, obično kada nepovezanosti i opšti besmisao sanjane situacije pređu sve granice, pa mi onda nepogrešivo sine da je u pitanju san.
Problem je što od tog momenta bukvalno krene da mi se "urušava" san, i vizuelno i konceptualno. I kao da ostali akteri u snu skontaju da ja kontam da je u pitanju san i onda oni zli uspevaju da me uhvate, ili se desi ono od čega ceo san bežim i sl. I onda sve postane pomalo jezivo, i obično se ili namerno probudim iz sna od straha (znači bukvalno naglas kažem u snu "sad ću da se probudim" i krenem na silu da otvaram oči), ili pak iz sve snage pokušavam da ostanem u njemu, ali mi ne uspeva, jer san prosto izbledi i jednostavno se probudim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!