Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By ~ Le Saint X ~
uh...meni je jaka brada
so
very
sexy!!!!!!!!

moja jos nije ni formirana u celosti!
:giggle:

u vojsci s e nisam brijao po nedelju i vise...i niko od vodnika/podporucnika nije primecivao nista
:yay:
Korisnikov avatar
By Dirrty
@west end
Jos samo da plati put do Vancouvera i nazad :lol:

@lakiboy
Primetices da se na mnogim Baleinim proizvodima nalazi ocena instituta iz Nemacke sa dobrom ili vrlo dobrom ocenom.
P.S. Odlicne nema.
A Nivea, kao i dosta drugih marki nema nikakvu naznaku iz razloga sto su ocajno ocenjeni sastavi.
A ta kozmetika se prodaje jedino u DM-u jer to i jeste njihova marka. Dok Nivea i Lilly Drogerie nemaju nikakve veze.
Mishko je samo iskoristio priliku da distribuira trziste vec najpoznatijim proizvodima.

Pored toga, preporucicu ti dermatologa odlicnog, koji tvrdi da Nivea nije uopste najbolja kozmetika, cak ni jedna od boljih, ali da je agresivan marketing ucinio svoje... :praznoglavi:
O Niveinom after shave-u je rekao sve najgore.

Ali bilo kako bilo, ja sam rekao da ne koristim after shave od Balee i ne bih znao kakav je, ali koristim mnoge proizvode univerzalne kozmetike, koji i imaju navedene ocene na sebi.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šta znam, ja sam sada prešao na praistorijske metode.

Koristim sapun za brijanje i četkicu. Jeste malo duže traje, ali taj proces verovatno da umekšava bradu, jer četkom za brijanje pravim penu direktno na licu :)
Primetio sam da je to za nijansu bolje od niveinih, žiletovih, palmoliveovih i ostalih pena koje sam imao prilike da iskoristim i koje su mi sve manje-više iste. Duže traje, to je mana.

Koristim Gillete Mach 3, a uložak mi traje 3-4 nedelje kad se češće brijem (3-4 puta nedeljno). Da treba da ga promenim, primećujem po čupkanju kad se brijem u pravcu dlake, čupka više nego kad je nov :) Kad postane neprijatno, menjam. Moje dlake su inače čekinjaste :D znaju da budu jako debele, pa je dobar i oštar žilet neophodan.

U vojsci sam se brijao svaki dan, hladnom vodom, vremenom mi se koža adaptirala u smislu da se smanjio osip i lakše sam podnosio brijanje, a sad se opet brijem malo ređe, pa mi se vratila osetljivost.

Posle brijanja stavim bilo šta hidratantno, svejedno mi je, ali izbegavam stvari sa alkoholom, pocrvenim načisto.

Ja praktikujem brijanje pre tuširanja /iako se slažem da je brada mekša posle/ jer mi stane krvarenje tokom tuširanja i ne ostaju mi one glupe tačkice od skorele krvi.

Sve u svemu, muka. Kad budem imao pare za bacanje, možda i odem na nekoliko laserskih tretmana da bih barem istanjio i proredio dlake, i toliko bi mi bilo od koristi.

Ponekad za izražene iritacije, koje mi se povremeno jave na vratu, koristim Clindasome gel ili losion sa klindamicinom (preporučujem gel, nema alkohola). Umereno je efikasno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Kiborg
Ja praktikujem brijanje pre tuširanja /iako se slažem da je brada mekša posle/ jer mi stane krvarenje tokom tuširanja i ne ostaju mi one glupe tačkice od skorele krvi.
Isto.
A da li ste probali gelove za brijanje?
Oni se pretvaraju u penu tek po razmazivanju na kozi... moguce da pokrivaju bolje.
Probao sam par puta... i ne mogu da tvrdim.
Mada mislim da je vrsta pene od najmanjeg znacaja.

Am... a koji sapun koristis? Pokusavao sam ranije sa nekoliko njih i potpuno su mi isusivali kozu. A pogotovu sto 2 puta prelazim penom i brijacem, jednom u pravcu dlake, a drugi put u suprotnom.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Probao gelove, i osim što su malo skuplji, drugu razliku u odnosu na pene nisam primetio.

Koristim neki sapun za brijanje Pamira ili tako nešto, Albus - Novi Sad je proizvođač. Mislim da mi bolje hidrira kožu od pena i gelova. Ali opet, ja imam mešovitu kožu, tako da problem sa hidratacijom lako rešim čim stavim neku kremu :) Posle njega ću da kupim i neki turski, da vidim čisto kakva je razlika, ne verujem da tu može nešto epohalno da bude drugačije.
Korisnikov avatar
By blenta
jest al ne bih ja epilirao lice
shta ako zhelim kasnije imati bradu
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
tu penu sam i ja preporučio.
Nisam jedini ondak koji zna sta valja :alexis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ Drtina-znam da Nivea nije uvek najsretnije resenje ali ja kao i vecina ovde ne mogu da dajem recimo 40-50 eura za Bioterm ili neku slicnu kremu za lice pa moram koristiti Niveu od 10-tak eura.

Od Balea sve sto sam probao mi se ne svidja i dush gelovi su im jeftini ali su manje kvalitetni od Nivea, Adidas ili Axe dusch gelova :sudija:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa retko ko i ima da da tolike pare za kozmetiku.
Ali opet dosta stvar posmatras kroz cenu.

Verujem da su ta najskuplja sranja stvarno i najbolja.
Nisam ni rekao da Balea moze njima da parira.
ALi ta istrazivanja sto jesam pomenuo, su pokazala da je Balea jedna od boljih marki na nemackom trzistu, ali na trzistu one kozmetike koja se moze naci u obicnim prodavnicama i parfimerijama.

Ja mogu da preporucim samo ono sto sam koristio i cime sam zadovoljan.
Cini mi se da mozda striktno muska kozmetika nije najbolja, ali kao sto rekoh, univerzalna, ukljucujuci i onu za mladu i problematicnu kozu, im je jako dobra.
Korisnikov avatar
By horus.
Ja imam ozbiljnih problema sa bradom...
Naime, moram da se brijem svaki drugi dan, iako nemam jaku bradu, jer cim mi brada malo izraste, odmah mi se pojavi iritacija i sav se ospem... :(
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni se desava posle 5 i vise dana ne brijanja (sto mi se u zivotu desilo par puta), da mi izadje par bubuljica... i to me zivcira.

Brada je jedno zlo! :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja sam bio prepun pubertetskih bubuljica do 18 godine i ondak su me naglo prosle hvala bogu.
Od tada ih skoro uopste nemam ni od brijanja ni od nicega :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Jos od ranije imam naviku da se svakoga jutra brijem, pa mislim da je to i najbolja receptura za krocenje guste brade.
By biotherm
Ako ti je bas jaka brada... imam i ja...

Pokusaj ovo:
Posle dobrog vlazenja brade sto toplijom vodom (vrucom koliko mozes podneti), stavi par kapi ulja - preporuka: Clinique Shaving Oil ili Clarins Men Shaving Oil (imas oba da kupis u Beauty Center), pa stavi penu za brijanje...
I lepo se obrij... Nikako ne koristi aftershave na bazi alkohola... Mozes probati Clinique Aftershave Balsam - Total Beard Control (isto imas u Beauty Centar)

nadam se da sam bio od pomoci, to ti govori moje iskustvo.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kiborg

Koristim sapun za brijanje i četkicu. Jeste malo duže traje, ali taj proces verovatno da umekšava bradu, jer četkom za brijanje pravim penu direktno na licu :)
Primetio sam da je to za nijansu bolje od niveinih, žiletovih, palmoliveovih i ostalih pena koje sam imao prilike da iskoristim i koje su mi sve manje-više iste. Duže traje, to je mana.
sexy :)

inače, ja sa 30 godina još uvek nisam naučio da se brijem, i uvek nešto promašim ili se iskasapim krvnički :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by blenta
kako ukrotiti jaku bradu?
dakle za dva dana sam bradat ko tatarski vojskovodja
a ujutru kad se obrijem posle podne bih mogao komotno opet

imam osetjaj da onog trenutka kad spustim brijach ona krene da dziklja

:vatrica:
Isti slucaj i kod mene blento. Nema pomoci. A neki kukaju sto nemaju bradu pa je na silu briju. Oriflame brijac je sjajan, on me ne kasapi.
Korisnikov avatar
By jukie
Tako jednom nije bilo žileta da se kupe pa sam uzeo jedan onaj za jednokratnu upotrebu. Sa drugim trzajem sam slomio dršku... Na svu sreću sam posle te kupovine uspeo da nađem pravi žilet na drugom mestu (tako da nisam išao napola obrijan okolo) ali sam odlučio da isprobam i taj mali kad ga već imam

a meni inače raste neka žuta strnjika po bradi, tj. izgleda kao da sam jeo žumanca pa se uflekao (ugh) ali to je u stvari šarena boja dlake na raznim mestima, i bode kao kod ježa. Kosa mi uopšte nije žuta (ni strnjikasta)
Korisnikov avatar
By Insorcer
@jukie: to se zove "mozaicizam bradom" (ne "glavom i bradom") :giggle:

-blento nisi jedini ako ti je za utehu ;) ..ja ne bivam kao "tatarski vojskovodja" ali svakako ovo malo kljakave brade mogu komotno nakon jutarnjeg brijanja i poslepodne "preshpartati" brijachem :cupakosu:

Armand se inache obezdlachuje sledetjim sredstvima:
"Nivea Extreme comfort shave gel"
"Nivea extra soothing aftershave balm"
"Gillette Mach3 Turbo razorblades"

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By VANGEL

:roflmao:
U prevodu bi to bilo kako je omeksati...pre nego se obrijes okupaj se nebili od tople vode omekla ako ne onda uzmi jednu krpu i natopi je vrucom vodom i pokri lice-jedno 5 do 10 min a posle je nasapunjaj toplom vodom i penom i obri se...to je recept nekih starih berberina...
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ja iako se brijem vec godinama uvek uspem da se iskasapim ili trapavo to odradim.

Inace bradu moram svaki drugi,treci dan vec da sredjujem. :hmm:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Sanguine
Ja iako se brijem vec godinama uvek uspem da se iskasapim ili trapavo to odradim.

Inace bradu moram svaki drugi,treci dan vec da sredjujem. :hmm:
Same here...samo sto se ja ne brijem bas toliko dugo ali ima par godina sigurno.
By Speculum Columbae
Brijem se od prokletog osmog razreda!
Do juče sam želeo da puštam bradu, ne bi li izgledao kao neki vizantijski car, jer je plava, ali sam odustao.
Verovatno ću za koji dan opet imati tu potrebu.
By Speculum Columbae
Brijem se od prokletog osmog razreda!
Do juče sam želeo da puštam bradu, ne bi li izgledao kao neki vizantijski car, jer je plava, ali sam odustao.
Verovatno ću za koji dan opet imati tu potrebu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!