Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Daliborka
Ma, videla sam unutrašnjost wc šolje, jer mi je pripala neka grozna muka od tog pustog spida, pa sam se ispovraćala i zaspala kao top.
:budilnik:
Jebeš spid, daj vinjak.
:stopdrogi:
By Tresh-grl
E jel zna neko kako se pravi spid,hocu da pocnem da ga kuvam.
Dosadno mi je a i trenutno nema nekog stvarno dobrog na trzistu...
Mislim rade ali samo drze budnim,nikakva voznja.

Sto ja kazem studentski speed.
By Tresh-grl
Znam za google ali sam nasla samo neka povrsna objasnjenja.
Trazim detaljno posto mi je sve to konfuzno i ne bih da dignem sebe u vazduh. :nope:
Korisnikov avatar
By Val
Zashto nije? Pobogu, celo vreme se "reklamiraju" droge, a vid´ sad ovo. Kako god okrenem, ova tema odishe odushevljenoshcju. I to onom koja se shiri kada se spomene savet kako recimo zaspati, koje droge da uzmemo, opisivanje lepih osecjaja posle zgutanog nechega i bla. Sa druge strane (sorry, al´ moram da pomenem TG) pljujete po narkomanima, pre svega onima koji to javno priznaju! :doh:

Ja vecj rekoh. I opet cju. Debilizam je konzumiranje bilo chega ovde navedenog, al´ ko ipak zheli, zashto da ne? Ljudi se bogate na rachun onih koji se korak po korak "ubijaju". :invalid:

:murkan:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Eh, davno li se radio speed... :sigh: Sjecam se jednom,prijateljica i ja smo se toliko naradili da smo zapicili pjeske iz Kotora u Tivat u 2 ujutro, u full sportskom fazonu, tresa, kacket i patike, zato sto smo nekom ludom logikom (ne sjecam se vise kojom) dosli do zakljucka da ce tamo sunce prije izaci - a nama se zurilo da vidimo izlazak...

Kakav trip - usput smo pravili pauze da se okupamo i popravimo... Sjecam se da smo oko 7 sati upali u neku kafanu u Seljanovu ( :roll: ) i tamo sa nekim dekicama pusili Drinu bez filtera i uz vinjak i kafu pricali kako je danasnja omladina prsla i spava do podne - a mi kao dobra djeca setamo od rane zore! :lol:

Uz to smo blebetali kojekakve lagarije - ona je rekla da sa 26 vec ima malu firmu za graficki dizajn(jos im objasnjavala sta je to GD:P ) a ja kako zavrsavam 2 fakulteta i radim kao postar! :pucaodsmeha:

oh, i sad me stomak zaboli od smijeha kad se sjetim:smeh:
Korisnikov avatar
By Jenna
super stvar.

i nema nikakve veze sa kristal metom.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
skoro sam uzela DS. Ma idi shit zivi,ali bukvalno! znaci ja sam ljudi moji 2 dana izblejala u wc-u!! To je najveci shit od droge koji postoji..to cak nije ni droga..ja to nemogu da nazovem drogom..Droga je lepa,i lepo radi! A speed sluzi da ispraznis creva!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Speed... :misli:

Jedno vreme je bio sastavni deo mog zivota...ali na srecu na vreme me je i smorio.... :predaja:

Sad ga ne bih ponovo uzeo, ma nema tih para...niti bilo sta drugo...ta vremena su definitivno iza mene...

Marijuana je zakon! :hail2:
Korisnikov avatar
By Myto
Jel spid isto sto i ekseri?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Myto
Ne....

Hemijski sastav im je slican ali rade na totalno drugaciji nacin.... :kokice:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Myto
Jedino ti je jing-jang (simbol na e-u) na bazi spida tako da te slicno radi.A ako je ekser pravi onda imas trgajucu shpicu i abnormalnu kolicinu ljubavi koju osjecas prema svima i svemu a speed kod mene izaziva malo vise agresije,et toq
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
uzeo jednom, extra radi, ali necu vise, moze i bez toga da se zivi
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jbt da nije ova Tresh riba stvarno zavrsila svoj zivot od toliko droge? :shok:

Tema je katastrofa, odgovori uzasni, propagiraju drogu, kako je od jaja, fino, kako se do spida spustas vutrom, sve divni saveti. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!