Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Ma jasno...ovo je bilo par ekstrema...na bazenu.

Inače može i retrovizor od nakog auta na ulici...

Mada se te havarije stvarno retko dešavaju.

A i nije neko cimanje sada. Sećam se moji kad su počeli u društvu da nose...pa su bila godišnja meka (a mi studenti). Pa nije bilo svejedno da li ćeš da ga izgubiš ili ne...pa ti ispadne pa brzo kući dok se ne isuši...Ova sad, mesečna...opušteno...
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam u pocetku imao jako puno problema sa stavljanjem i skidanjem sociva...

pa mi je se desilo da mi 2-gi dan ispadne socivo, a da toga nisam ni bio svestan, pa sam kopao po oku pokusavajuci da ga izvadim... :gubitnik:

u svakom slucaju i danas imam problema sa iritacijom, pa kombinujem sociva i naocare... kad ne idem nigde, nosim naocare...
Korisnikov avatar
By bu
heh ja prvi dan kad sam ih nosila..trebala da ih skinem i nema sociva nigde..nie u oku nie na podu itd..ono bilo skroz otislo iza oka..da se tako izrazim,...i zvala sestru jednu i ona rekla da legnem zatvorim oci i sacekam malo..kao spustice se samo..i pojavilo se..ispresecala sam se tad...sad nemam te tripove..odmah ubacim..namestim..izvadim..znam da sam jednom na pocetku isto zaboravila da nosm sociva..i krenula da trljam oci..i samo spustila saku a u saki socivo..tad se drugarica ispresecala kao sta ti je to..jbt itd..nikad nie videla sociva...debil..heh
Korisnikov avatar
By Mars
Isto. Volim ja i svoje naočare.

Ali na ulici isključivo sočiva, zato što su mi zatamljena stakla na naočarima (konstantno+photo gray) postala nedovoljna. Moram naočare za sunce preko...pa sad zavisi od svetla napolju koja...

A počeci...pa ustajao sam 2 sata ranije...i onda sat za jedno, sat za drugo. Pa onda po pola sata i tako.

Pa skidanje druga muka.

Ali sad se to sve meri sekundama...

Najgore je u stvari bilo par puta kada mi se zavuklo gore negde. I onda blaga panika od ideje da cu morati u ambulantu, da mi to vade...cimanje, neprijatnost...Medjutim nekako, trljanjem sam ga spustio do mesta gde sam mogao da ga uhvatim...
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by bu

a znam..to me i zeza kod g-p.sto najvise 11sati mogu da se nose..doduse ja sam sto puta prekrsila to pravilo i nie mi bilo nista al svejedno..oko treba da odmori od sociva..sad kad budem isla pitacu za meka..jer bilo bi mi mnogo lakse ako mogu i da prespavam as njima..ovako gde god odem ako hocu slucajno da prespavam..nosim sve za sociva..kod mekih..zuljala su me malo i non stop sam treptala..uopste nisam mogla normalno da gledam..

Moguće da je Marsova dijagnoza tačna (naopako izvrnuto sočivo), ali meni je verovatnije da su ti dali sočivo neodgovarajuće bazne krivine (BC).

Ja kad sam prvi put išla po sočiva doktorica mi je dala nekoliko različitih da probam i prva 2 para mi nisu odgovarala (žuljala su me i naravno sočivo onda ne legne dobro na oko), ali je iz 3. puta ubola dobitnu kombinaciju.

Već 7-8 godina nosim meka sočiva i nikakvih problema nisam imala.

Toplo ih preporučujem svima!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Coroskop sam teski, kratkovida sam... Nosila sam naocare veoma kratko, jer me je bolela glava i dijoptrija je pocela naglo da raste. Na sociva sam se istog dana navikla, nisu mi bila nikakav problem. Lako sam ih i skidala i stavljala. Mogu samo da kazem da su mi olaksale zivot, sa naocarima sam se osecala kao debil, em me je bolela glava, em me je nerviralo kad npr. otvaram masinu za sudove, a ona para vuuu u mene pa se zamagle u pm. :lol: ISti problem kod tusiranja, posto se tusiram prevrelom vodom i jako dugo, isto su se maglila pa ne vidim ko svet da se operem. :lol: Naravno i estetika je bitna. :ogledalce: :maska: Svima preporucujem sociva, meni se dijoptrija zaustavila skroz na jednom oku, a na drugom je porasla za 0,5. Znaci za za 6 god.nosenja je to odlicno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!