Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Interesuje me gde se u Beogradu covek moze vakcinisati protiv hepatitisa B? Da li se vakcina kupuje u apoteci ili postoje vec obezbedjene vakcine na mestima vakcinisanja? Ako se kupuju u apoteci koliko kostaju? Da li postoje neke specijalne apoteke u kojima se kupuje ta vakcina ili se ona moze naci u bilo kojoj apoteci? Da li vakcina ima trajno dejstvo ili je treba obnavljati posle nekog vremena?
Kao sto vidite, pitanja je puno, a informacija malo :) . Zahvalan sam na bilo kakvoj informaciji.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By IriS
Može u Gradskom zavodu za javno zdravlje Beograd.
Nalazi se u Bulevaru despota Stefana, na uglu sa Ulicom Dzordza Vašingtona (ne znam tačno koji je broj).

a evo ti broj telefona savetovališta za imunizaciju, gde se možeš informisati kad, kako i koliko košta: 2078-6-75.
Korisnikov avatar
By Zibro
Ja sam sve zavrsio u gore pomenutom gradskom zavodu pre oko 6 godina , tada sam placao cini mi se 700 din po dozi , ne znam kako stvari stoje sad .
zadnji meni poznati protokol preporucuje vakcinaciju sa tri doze , prva pa druga doza za mesec dana pa treca za sest meseci , stari protokol preporucivao je revakcinaciju sa po jednom dozom vakcine svakih 5 godina , znam da su neka istrazivanja pokazala da navodno ta vakcinacija na 5 godina uopste nije potrebna ali nisam u toku da li je to u medjuvremenu postao i zvanicno prihvacen stav
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Srecno s ubrizgavanjem mrtvih jajnih celija krava u krvotok....
Korisnikov avatar
By h2o
Ja sam se vakcinisao pre nekoliko godina protiv hepatitisa B. Protiv hepatitisa A nisu hteli da mi daju sa komentarom tehničara sa epidemiologije "u Srbiji neko da ti da vakcinu protiv hepatitisa A ? " i pogledao me kao da sam lud, a infektolog nekoliko dana pre toga savetovao svima da se vakcinišu protiv hepatitisa A i B.

Nekoliko meseci posle toga izbila je epidemija hepatitisa A. Sad svima daju kombinovanu vakcinu protiv hepatitisa A i B, ili se bar nadam da je tako. Srećom nikad nisam dobio hepatitis.

Šteta što ne postoji vakcina protiv hepatitisa C koji je nagori. :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!