Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ns.happy
prvo, dobrodosao. :)
ovo je forum, nemoj to nikad da zaboravis, uvek ce biti ljudi koji se nece slagati sa tobom, i to nema nikakve veze sa tim da li su gay, str8 ili sta god. mislim da je stvar tvog karaktera kako ces se izboriti sa time, a ovde ti niko nece menjati karakter. ovde mozes da upoznas dosta zanimljivih ljudi, a ono po cemu je ovaj forum zanimljiv, bar meni, jeste sto je prepun sarenila, ovde su svi razliciti, i svi se menjaju. sve funkcionise kao jedna odeljenska zajednica koja se sprema za matursko vece :lol:
Originally posted by milan99

thanks man....
izgleda da ni medju pederima nema razumevanja,nazalost....

Originally posted by horus.

ont: grow up, or die... :nokti:
ovakvi komentari su duhoviti, probaj to da tako gledas, a ne da odmah pokazujes rogove. zamisli da tebi neko udje u kucu i krene da zahteva da mu ukazes dobrodoslicu. ne ide to tako, sinak, polako... listaj, citaj, pitaj (sto si i uradio) nije mi jasno kako odmah mozes da zaratis sa nekim posle treceg posta... kako mozes da dozivis nesto licno, odmah na pocetku... dakle, smiri se :-)
savet za psihologa je dobar, savet da iscitavas neke teme ovde na forumu je isto tako dobar, imas i tu radionicu za pomoc mladim gejevima... bitno je da znas da nisi sam, da nisi poseban, svi su u nekom trenutku proziveli konflikt sa samim sobom, i to je sve normalno.
i da, mislim da ce ti pomoci kada se zaljubis i nadjes decka.:tungi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!