Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Znate za ono vreme kada smo svi bili mali, kada nam je sve bilo čudno ne telu, pa smo se pipkali i zapitkivali da bi smo saznali?

Tada sam ih otkrio, ili to beše doktorica koja ih je otkrila, zaprepašćeno ih je gledala, i rekla mi da moraju da odu.

Plakao sam, a nema te žene koja je u stanju reći ne dečaku s dugom kovrdžavom kosom i očima jedne krave, koji voli da skine sve sa sebe dok priča s odraslima. Tako da sam ih zadržao. I bio sam godinama srećan zbog toga.

Ali, sada su mi se potpuno upalile loptice, kamilica nije pomogla, čak ni doksiciklin. Pa se bojim da ako odem kod doktora da ću ih izgubiti zauvek. :no:

Pa se mislim, koje su prednosti nemanja tih loptica u ustima, a koje su mane?

Negde sam pročitao da oni koji nemaju loptice su skloniji nekim zarazama i da imaju osakaćeni imuni sistem. A s druge strane tu je i nada da ću po prvi put moći popušiti nešto kako bog nalaže jer sada zbog veličine loptica koji izgledaju kao površina Meseca, a jajolikog oblika to nisam u stanju.

Da li loptice na neki način utiču na sinuse i na onu cev koja ide od grla do pluća? A šta ako su loptice bolesne?
I ako neko zna koja je smrtnost kod operacije loptica u svetu i kod nas?
Voleo bih neki iskusni čiča da mi ih izvadi, a ne neki klipan čiji su pacijenti većinom ležali ukrućeni i hladni. Nadam se da ću naleteti na takvog.
By J...
:smeh:

Odstrani ih, neces zazaliti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni u trenutku padose na pamet moje...Bradavicaste loptice(zlezde) :kesa:

A prica je izgleda o krajnicima:nesiguran:
Korisnikov avatar
By svejedno
Meni su izbili 5-6 zuba kad su mi vadili...loptice.

Majkemi.

Imao sam mlecne zube tada, doduse.

..

A trip je bio sto je neki debil stavio ..pojmanemamkakosezove..'otvarac usta' na sirinu za odrasle, a ja imao nekih 7 godina.

Kapiram da je to samo u jednom trenutku puklo, do tada su se moja mala usta borila i pokusavala da se rasire sto vise.

..

It feels like rape, man.

..

Ne, ok, imao sam ja to sranje, posle mi zasivali nepce, sve&svasta tu, razmisljali smo dal da ih tuzimo, ali...'91. i sve to, nekako smo kapirali da ..hm...ne ide to tako u zemlji Srbiji '91.

..

Ne racunajuci tu sitnicu, sve je kul. Posle dobijes i sladoled ,)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
nemam pojma, ja nekako kontam da bih volio da ih izvadim, ali mi frka. Tako da cekam neku upalu, pa cu onda. Ali za sad na (ne)srecu imam prilicno dobro pamcenje. (fali mi smajli koji kuca u drvo!)
Korisnikov avatar
By Rei
Idi kod doce pa probajte injekcijama ako toliko ne zhelish da ih izgubish... Get well soon :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte krajnici.....
Ja izgleda imam isti problem.... imam krajnike, i u poslednje vreme sam osecala kako mi oticu....
i bole me, doduse ne jako, vec mesec ipo dana....
Planiram da idem kod lekara i da vidim u kakvom su stanju.. zato sto sam cula isto tako, kako lako navuces nesto kada ih nemas... tako lako navlacis ako one nisu u dobroj funkciji....
Zato cu ja ici da proverim svoje, ako ne funkcionisu, gledacu da ih odstranim, pogotovo ako skontam da sam stalno prehladjena zbog njih.... :) sto preporucujem i tebi...
By Shoplifter
to se stručno zove proširivanje poslovnog prostora.

znam samo jednu stariju osobu kojoj nisu izvađeni krajnici i doktori joj stalno govore kako naprotiv čuvanje krajnika stvara krajnje nehigijensku situaciju u grlu i usnoj duplji, tako da je vađenje preporučljivije noge da ostaju tu gde su i skupljaju kojekakve infekcije, gamad i prašinu.

a intervencija nije ozbiljna, vade se kašikom za sladoled kojom ti posle daju i sladžu od vanile.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nisam vadila krajnike, niti je ikada bilo potrebno (zdravo, drusno dete bila i ostala).
Zavisi, ako si cesto bolestan zbog toga, treba da idu. Jeste da se osakati imuni sistem, ali nista bez cega ne bi mogao da zivis.
Intervencija je maltene rutinska.
By Hans
Dobro Morgane, ne znamo se, ali zašto imaš potrebu da prepadaš ljude?? ;) Kad videh šta si napisao, samo sam nežno pomilovao svoja dva drugara...
Elem, mene su od šeste godine doktori pregledali sa pretećeim prstom: Ti ćeš mali krajnike da vadiš!!
Ali ih do danas nijesam izvadia. Kažu da slabi imuni sistem lakše nakon toga...
off: Kako akcentujete? KrAjnici ili KrajnIci? :vijaca:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Hans_87

KrAjnici ili KrajnIci?
KrajNIci (dugouzlazno)

Neka oni to preporučuju koliko hoće, dok nije pitanje života i smrti ne pada mi na pamet. Ne volim pod nož, pa to ti je.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam resila moje da vadim... samo jos da vidim termine,...
By Hans
@AngraMaina:
Fakat i ja tako akcentujem, no svachega sam se naslushao...:zongler:
Korisnikov avatar
By Teo26
svakako je to trebalo regulisati dok si jos bio klinac sa tim kovrdzama i cim vec, da ti sada vec ne pricam zasto je to idealan period za tonzilektomiju. u svakom slucaju ni sada nije kasno, i pretpostavljam da je neophodno. operacija nije teska, ni duga, ne radi se kod odraslih u totalnoj anesteziji, nema konaca i savova, posle par dana odes kuci, znaci jedna od rutinskih procedura. nekada se preporucivalo lizanje sladoleda posle operacije ali sada vec ne zbog mleka u sladoledu kao dobroj podlozi za postoperativnu infekciju :) sve u svemu, budi musko i regulisi to i disi punim plucima, gutaj punim ustima i pusi dubokim grlom ;)
...i kada sve to prodje, reci jesam li bio u pravu ili ne :) sve najbolje
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam vadio treći krajnik kao klinac, pošto sam se često prehlađivao (valjda). Od tada imam manje problema, prehladu kačim samo kada se previše šetam gologuz.

A i sa preostala 2 mogu da radim deepthroat.
U pitanju je isključivo vežba! :lol:

Inače ne znam ni mane ni prednosti vađenja svih krajnika.
Kapiram da postoje u telu s razlogom, ali da se takođe i uklanjaju s razlogom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!