Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By scout_finch
usivana sam vise puta,i u principu ne boli puno kad se ode odmah,cim se iseces,tada rade na zivo,ali je rana jos vruca pa svarno ne boli mnogo.ne znam koliko je vremena proslo od kad si se isekla,ako je proslo vise od par sati,onda te verovaatno nece ni usivati,je rana mora da bude sveza.
By Çâðê_DUP
Originally posted by johndoe
u principu ne boli puno ...cim se iseces,tada rade na zivo, ali je rana jos vruca pa....
:hypno:

ne znam koliko je vremena proslo od kad si se isekla,ako je proslo vise od par sati,onda te verovaatno nece ni usivati,je rana mora da bude sveza.

10 min kasnije...

..

Sad je sve okej. Rana je zarasla. Izgleda da sam previse :drama: as usual

mada i dalje imam "ustasca" :lukavi:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja tek sad procitala sta si isekla :lol:
bitno je da nisu osteceni ligamenti,ja sam isekla tetivu prsta leve ruke koju nisu dobro usili,pa mi je sad taj prst ograniceno pokretan.
mozda ne bi bilo lose da snimis za svaki slucaj,ali ako mozes normalno da ga pomeras onda je verovatn sve ok.
By Çâðê_DUP
Originally posted by johndoe
ja tek sad procitala sta si isekla :lol:
bitno je da nisu osteceni ligamenti,ja sam isekla tetivu prsta leve ruke koju nisu dobro usili,pa mi je sad taj prst ograniceno pokretan.
mozda ne bi bilo lose da snimis za svaki slucaj,ali ako mozes normalno da ga pomeras onda je verovatn sve ok.
Mogu da pomeram. Sve je OK, samo se cuje cepanje tkiva :lol:

ili mi to mozda u "ustascima" rastu zubici :lukavi:
By Çâðê_DUP
Originally posted by KissQueen
ili klitoris. :lol:
mislila sam da napisem da mi je izrasla druga p***, ali hajde nisam :lol:

no, eto, od arhetipskih lezbo misli se ne moze pobeci :lol:
Korisnikov avatar
By anche
andzo!

danasnji blic kaze da u kg sve brojnija gej populacija! (eto, da ti olaksam ranjenicke dane) :)

a sta se desilo sa andjelinom pa te razoracala?
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
andzo!

danasnji blic kaze da u kg sve brojnija gej populacija! (eto, da ti olaksam ranjenicke dane) :)

a sta se desilo sa andjelinom pa te razoracala?
vara me sa Bradom i ne seksa se sa drugim zenama vise :lol:

ps brojniji su, ali samo muskarci. imam copor gay drugara ovde, ali lezbi ni od korova, sem S'ndre :lol:
Korisnikov avatar
By anche
koorfa :ninja:

'vamo u blicu, jos kazu da su neku studentkinju roditelji prebacili u bg na studije kako bi je razdvojili od ljubavnice. bas su joj napakostili :lol:
By Çâðê_DUP
Originally posted by anche
koorfa :ninja:

'vamo u blicu, jos kazu da su neku studentkinju roditelji prebacili u bg na studije kako bi je razdvojili od ljubavnice. bas su joj napakostili :lol:
dzaba dok se ne osnuje Zenski krug Lezbolaha :giggle:

kako cemo se prepoznati? :ninja:
Korisnikov avatar
By anche
Niko iz vlasti, ni republičke ni lokalne, nije sa nama do sada kontaktirao, nije se interesovao za naš rad, niti je ponudio pomoć. Homoseksualnost odskoro više nije na listi psihijatrijskih bolesti, već se vodi kao seksualni identitet. Kada bismo imali svoj klub, tu bismo mogli da se opustimo, da se manje skrivamo, a i sredina u kojoj živimo bi priznala istinu da postojimo i da nismo bauk - kaže predsednik NVO „Lambda“, koji nije želeo da mu se ime spominje u novinama.

predsednik na funkciiji a ne zeli da mu se ime spominje :radosnice:

ne znam... da dozvolimo da nam se ime spominje? :lol:
By Çâðê_DUP
Lambda u KG ne radi vise.

(akcenat na "ne radi" :lol: )
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Angelina777

muhahahahahha

legla bi u SANDUK- sita.

:rotflmao:
:pucaodsmeha:
Originally posted by Angelina777

muhahahahahha

Vampirica je sd bila sigurna, pogledavsi u ustasca, da ce joj zubici izrasti na tom mestu, potom, zgrabivsi zrtvu i izujedavsi je, da ce se smireno i spokojno ocnjaci vratiti u mali otvor strave.

Po danu, usta bi bila zatvorena i zasivena, a nocu bi se kapije tog malog pakla otvarale i svet bi bio vrlo brzo obojen skerletnocrvenom bojom. Kako bi koje ljudsko bice uslo u njen stan, zidovi istog bi bili isprskani krvlju. Obrisala bi usta, stenjuci od zadovoljstva i legla bi u krevet- sita.

:rotflmao:
A znaci to se desilo tvojoj, od sardine, sitoj maci!? :uplasen:
Tako si zasitila svoju nocnu glad sake? Danju polni a nocu oralni organ :shok:
:maljkovic:
Gde mi je sada onaj krst da zauvek zapecatim ta nocna usta pakla?! :zavera:
Ili mozda da skoknes do mene ta zamisao pakla mi je jako zanimljiva :zmija:
:lol:
By Çâðê_DUP
Tako si zasitila svoju nocnu glad sake? Danju polni a nocu oralni organ
:pucaodsmeha:
By Kragi
Pre 10ak dana sam "izboden" ( :smeh: ) nozem i usivali su mi ne tako veliku posekotinu na levoj nadlaktici. Bolno jeste ali nije neizdrzivo bas :) Sto manje kopci to ce proces manje trajati a samim tim i manje boleti. Nazalost, negde u svetu je lepak standard ili bar konac koji sam spada, kako bi bar bili liseni skidanja istih :zacepi:
By ...Sitnicava...
Meni su ušivali usnu kad sam bila mala.

Rasekla sam je jer sam nabila sebi u usta neku drvenu šipku iz kreveca, igrala se rata, pa me kao neko zaklao. :lol:

Ne sećam se ušivanja.

A kad su mi šili bradu, to je baš bolelo, da se ne lažemo. Mada, dobro, i ja sam mlakonja.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
meni su usivali izmedju malih i velikih usana... na zivo..
ne pitajte zasto...

nije hteo da mi da anesteziju.. kaze to je samo par uboda..

:smrc:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
pa rekao je da dok bocne injekciju par puta, za toliko ce i da usije..

pa bolje da istrpim malo...
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
morala sam da priznam...

... da su partizani u sumi :smeh:

inace zene imaju, cini mi se, visu granicu bola..
By ...Sitnicava...
Da, to znam i ja, po toj skali nisam ni žena ni muškarac već dete plačipi*ka. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni sekli desni,potom usivali..Svasta pretpeh i postadoh kao Asklepije.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Letos mi na VMA fircali nos na dva mesta :lol: uuuu ala boli...skoro se usrah od muke i više ne bih to probao nikada. Džabe i anestezija.....U stvari kad se bolje prisetim, to je više bolelo ono kada sam dobio dva tri uboda špricem po nosu, zarad anestezije, a i šivenje je bilo neprijatno.
By Kragi
Originally posted by Mikili73
Džabe i anestezija.....
nije :durenje: Sa anestezijom se nista ne oseca. Ja sma imao jedno usivanje u lokalnoj anesteziji, plus su doktori iz privatne poliklinike stavili konce koji sami spadaju tako da ne da nije bolelo nego nista nisam osetio :D
By Kragi
Originally posted by Mikili73

U stvari kad se bolje prisetim, to je više bolelo ono kada sam dobio dva tri uboda špricem po nosu,
E da sad se setih, kad vec pominjes ubode i igle :d
Zamisli kako je meni bilo kad sam skidao aterom sa kozice testisa, i kad ti lokalnu anesteziju daju iglom od 10 cm direktno u testis :smeh:
Koja ja muda imam! :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By confinatti
u testis direktno teeeeesko...mozda potkozna infiltracija?
By Kragi
dobro ti si strucan verovatno, a ja nisma bukvalno mislio testis kao takav :D :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!