Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By spliff
shto se tiche ovog gripa h1n1, jedna od rizichnih grupa je gojaznost. pored nekih hronichnih bolesti
By Swanheart
Originally posted by Marvin
Izludi me ova panika!

Ja kijam već 15 godina, svaki dan po ceo dan.
I to je bilo OK, dok sada ljudi nisu počeli da beže od mene kao da sam kužan :zid:

Jeste, umrećete ako kinem u vašoj blizini! :doh:

A sad su mi i zatvorili salu gde treniram :obesen:
mene je#u sinusi svake godine u ovo vreme bas "fino"
tako da kijam cele zime
sto je sada recimo i neka prednost
kines 2 puta u prevozu i eto ti odmah mesta da sednes i niko se ne gura oko tebe :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spliff
shto se tiche ovog gripa h1n1, jedna od rizichnih grupa je gojaznost. pored nekih hronichnih bolesti
:pickme: :bearpride:
A to je zato što nam je teško da iskašljavamo šlajm (i da se savijemo kad kašljemo)
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam se nikada vakcinisao.Da ne cuje zlo,retko zakacim prehladu,u zivotu svega 5 puta ako sam imao temperaturu..Inace redovno(ne zbog novonastale situacije) pijem propolis u tabletama i razne vrste sumecih vitamina od magnezijuma,kalcijuma do multivitamina,kao i beviplex(tablete).
By жњ
Originally posted by Azdaja
hmm
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uR5p_bD3 ... r_embedded[/youtube]

:lol:

Cekala sam da neko i ovo okaci. Hvala Azdahice :kiss: ^^

Pa ovo je najaktuelniji internet HOAX!! ^^

Ribu su nakon objave da je obolela (i onog snimka koji se emitovao worldwide preko svih medijskih kanala) uhvatili negde kako najnormalnije hoda i funkcionise bez ikakve naznake problema, a onda se ona brze bolje pojavila sa snimkom na kojem sva onako bledunjava i pokrivena, svedoci kako je cudesno izlecena (od neizlecive bolesti), zahvaljujuci se svima na podrsci, bla bla ^^

''

bitno da je ona lepo u jeku svog "bolovanja" od "neizlecive bolesti", tik par dana nakon pocetka bolesti najurednije podigla svoj web-sajt i dooobrano zaradila na prodanim reklamama... samo pomislite koliko se ljudi zbog epidemije H1N1 interesuje za vakcinu i sve sto se desava oko nje

http://desireejennings.com/

tu mozete naci sve informacije o sponzorima... eeej... sta sve ljudi ne rade zbog love... ^^
Korisnikov avatar
By Azdaja
nema na cemu :kiss: :D
:lol: ja sam naivcina, mada mi je BILO malo cudno, treska se dok hoda unapred, a cim potrci sve oket + onaj fenomenalan hod unazad :smeh:

remix :rock: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Tungi
"U Srbiji je od novog gripa do sada obolelo između 20.000 i 30.000 građana, rekao je za „Blic” ministar zdravlja Tomica Milosavljević. "

Sa 200,na 20-30000 preko noci???

"Dr Branislav Lazić, šef Gradskog štaba za pripremu i borbu protiv pandemije gripa, kaže da razloga za paniku nema. "

Nema razloga za paniku,a proglasena epidemija(?!)I uz to,"preminuo ovaj,preminula ona..."Kakve su ovo gluposti?:doh:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Propao bi Torlak da su im slali svaki slučaj na analizu ...pa nije ni čudo da se sad odjednom "popeo" broj na te cifre.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Tungi
"U Srbiji je od novog gripa do sada obolelo između 20.000 i 30.000 građana, rekao je za „Blic” ministar zdravlja Tomica Milosavljević. "

Sa 200,na 20-30000 preko noci???
...mrzi me da pravim sad analizu tomičinih izjava po vremenskom periodu u vezi gripa,ali čovek je najobičnija budala...:lood:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ak se već pikam, bum se piknul z pravom stvari... :crta:
Korisnikov avatar
By HARP
Ne.
Jedem beli luk :D
Jes' da bazdi, ali radi posao :giggle:
Korisnikov avatar
By deran
...i šta sad,proglašena je epidemija-zabranjeni su javni skupovi/okupljanja,ako sam dobro shvatio...da li to znači i otkazivanje mase koncerata u novembru,koji su planirani da se održe u beogradu?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Vakcinisala sam se.
Neuredno zivim i provodim dosta vremena na fakultetu. Eto zato. Vakcinisanje zavisi od mene.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Izvinite što oftopičkarim, ali morao sam. U mojoj firmi su u svakom WC-u okačili uputstvo za pranje ruku(???). I pod brojem 9 piše (lika je loša,slikana telefonom): "Isperite ruke tekućom, toplotnom vodom"
Čuo sam za toplu, hladnu, tešku ali za toplotnu vodu još nisam :lol:

Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by deran
...i šta sad,proglašena je epidemija-zabranjeni su javni skupovi/okupljanja,ako sam dobro shvatio...da li to znači i otkazivanje mase koncerata u novembru,koji su planirani da se održe u beogradu?
Ne,nisu zabranjeni skupovi. ;)

A danas sam se inace smejao grupi koja je osvanula na fejsu :K2T4-riblji grip

"Nakon krava, ptica, svinja... na vrata kucaju i ribe!

Poslednji model gripa, još je u povoju, to jest, epruveti!

Hit sezone 2010/11.!!!

Pretplatite se na vreme za vakcinu! "

Korisnikov avatar
By krpica
Originally posted by жњ

Hit sezone 2010/11.!!!

o ho ho... još veći hit http://tracara.com/jk-fensi-borba-protiv-n1h1/

^^
hohohoho al hit su grupe na face-u :
" H1N1 - SVINJA UZVRACA UDARAC! ! ! "
"u srbiji nista nije uspelo pa nece ni svinjski grip"
"svinjski grip-bez vakcinacije "
"svinjski grip ne postoji" - sa svega 3 chlana .
"nemam svinjski grip ,nece svoj na svoga "
"imate svinjski grip ? zdra'o ga nosili ! "
"Ptičiji i Svinjski grip nisu pretnja, prava pretnja je Mačiji kašalj "
"Svi ste protiv H1N1 (svinjski grip),a on vam je produzio raspust!!! :) )) "

kreativno ,nema shta :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Tungi
Originally posted by deran
Ne,nisu zabranjeni skupovi. ;)

A danas sam se inace smejao grupi koja je osvanula na fejsu :K2T4-riblji grip

"Nakon krava, ptica, svinja... na vrata kucaju i ribe!

Poslednji model gripa, još je u povoju, to jest, epruveti!

Hit sezone 2010/11.!!!

:rotflmao:

...ali...

evo citat-milosavljević,part I uvod:

Milosavljević je, na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, rekao da naredba ministra za proglašenje epidemije između ostalog podrazumeva vanredni epidemiološki nadzor, zabranu okupljanja na javnim mestima, uključujući škole i predškolske ustanove u celoj državi ili u delovima zemlje, ali po proceni nadležnih zdravstvenih ustanova.

milosavljević,part II

“Zabrana okupljanja lica u školama, predškolskim ustanovama, javnim objektima i na drugim javnim mestima na delu ili celoj teritoriji je moguća, ali prema epidemiološkoj proceni nadležnog instituta odnosno Zavoda za javno zdravlje u skladu sa stručnim metodološkim uputstvima insituta za javno zdravlje" objasnio je Milosavljević.

đa,može,đa ne može...:povez:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa evo o čemu se radi (kako sam ja shvatio):

proglašenje epidemije na nivou države znači da sada lokalne? vlasti SMEJU (ako hoće) da zabrane okupljanja (a do sada nisu smele)

Kada epidemija krene na lokalu, oni brže-bolje proglase razne mere na koje zbog zvanične epidemije sada imaju pravo, i drže ih dok im ne dosadi ili dok se zvanično ne ukine epidemija na nivou države.

Tako je Pančevo koliko juče zabranilo javna okupljanja a Beograd (još) nije.
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Kiborg

E da, zaboravih, ja bih se lično vakcinisao, ali kako se god okrene za zdravstvene radnike će to biti obavezno tako da ne moram previše da razmišljam.
Djericka, cabarkapa i jasna odnosno prof., asistent, i laborant su rekli juce da se nece vakcinisati.
Korisnikov avatar
By Tungi
...ali...

milosavljević,part II

“Zabrana okupljanja lica u školama, predškolskim ustanovama, javnim objektima i na drugim javnim mestima na delu ili celoj teritoriji je moguća, ali prema epidemiološkoj proceni nadležnog instituta odnosno Zavoda za javno zdravlje u skladu sa stručnim metodološkim uputstvima insituta za javno zdravlje" objasnio je Milosavljević.

đa,može,đa ne može... :povez:
[/quote]

A sta je sa studentima,oni nemaju pravo na raspust?Muljavina.:jazzva:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Adagio

E da, zaboravih, ja bih se lično vakcinisao, ali kako se god okrene za zdravstvene radnike će to biti obavezno tako da ne moram previše da razmišljam.
Djericka, cabarkapa i jasna odnosno prof., asistent, i laborant su rekli juce da se nece vakcinisati.
Bravo za njih, elem,

Po najnovijim varijantama, ko neće da se vakciniše, ne mora, samo mora da potpiše da neće, a opet, potpisaće se i onaj ko primi vakcinu :lol:

U svakom slučaju, ja ću da se vakcinišem, tiomersal se u vakcine stavlja od 1930-i-neke godine, i da je tako katastrofalno štetan do sad bi se valjda otkrilo i smislili bi neki drugi konzervans. A i vakcine pakovane kao pojedinačna doza /single dose vials/ su bez tiomersala, jer nema potrebe da se konzervišu, tako da postoji i ta opcija, ali ne verujem da će država da nabavlja tu varijantu sem za decu i trudnice.
Takođe, postoje i žive vakcine koje nemaju timersal, ali mislim da Novartis nema taj tip vakcine u ponudi.

E da, pošto je tema vezana za sezonski grip /iako je izgleda H1N1 new hit for the season :D / - ne vakcinišem se, jer zaboravljam, a ionako nisam ko zna od kad imao grip.
Korisnikov avatar
By Herald
Ma, nije nego, nije "njima" cilj da se ljudi potpisu, vec da ostave otiske prstiju na indikatorskoj hartiji- nazovi papiru za potpisivanje :D

Necu se vakcinisati protiv h1n1 jer ne verujem vakcinama. :nunchake: Verovatno i pomenuti trio ( za sada znam samo za njih ) dj-ch-j ne veruje, jer nije hteo da komentarise zasto nece vakcinu protiv h1n1.
Korisnikov avatar
By 2kune

Po najnovijim varijantama, ko neće da se vakciniše, ne mora, samo mora da potpiše da neće, a opet, potpisaće se i onaj ko primi vakcinu :lol:
Znači da je zapravo u pitanju običan popis stanovništa... :D
Bolje sad odma... Tko zna kolko ih će se uopće i moć potpisat kad gripa zaista krene... :snupi:
Korisnikov avatar
By deran
Poljska ministrica ne želi kupiti cjepiva! Ewa Kopacz Zbog nove gripe poljska ministrica zdravstva Ewa Kopacz preko noći je postala heroina. Imaju više od 200 oboljelih, no ministrica je odbila naručiti cjepivo protiv svinjske gripe jer ga smatra opasnom urotom farmaceutske industrije kojom se ucjenjuje svijet. Neću dopustiti uporabu cjepiva koje nije posve testirano i od kojeg bi moglo umrijeti više ljudi nego od same svinjske gripe, napomenula je ministrica u svom govoru pred poljskim parlamentom, nakon čega je prekinut izravni TV prijenos sjednice.

nastavak sa video prologom...

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_tt ... 28671a949e

a evo ceolg govora...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhZesZe3 ... r_embedded[/youtube]
Korisnikov avatar
By Allkey
Da, kada vakcina bude na akciji u Maxi ili Tempo supermarketima.

Edit: Eva Kopacz za evropskog ministra zdravlja!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!