Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By ^RAY^
Poznata su lekovita svojstva ove biljke iz roda kaktusa.

Jako me zanima da li koristite neki preparat aloje?

Ja koristim aloe vera gel za lice i posle brijanja.Stvarno sam odusevljen efektom ove biljke!

Slika

Vi?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Koristim, posebno jer sam A krvna grupa a nama to posebno pomaze...

Imam razlicite preparate na bazi aloe, posebno protiv iritacije koze
Korisnikov avatar
By ^RAY^
A to ima veze sa krvnim grupama,nisam znao to?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nakon raznoraznih eksperimentisanja, mogu vam reci da i meni najvise odgovaraju preparati na bazi aloje, posebno za lice, gde mi je koza osetljiva i katkad problematicna, i naravno - aloe gel protiv iritacije koze - odlican je, preporucujem u svakom slucaju!! :up:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Kakav je to gel protiv iritacije,jel to ovaj gore na slici?
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ne, ja sam pronasla u "Oriflame"-u Aloe gel sa 80% aloje, mada mi se ovo sto si ti prilozio cini jos interesantnije...

Gde nabavljas gel koji je na slici i koja mu je prosecna cena? :)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by ^RAY^
A to ima veze sa krvnim grupama,nisam znao to?
Moguce da je to onaj sistem po principu kao sto odredjenim krvnim grupama odgovara odredjeni tip ishrane!?! :D
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ima ga u vecini apoteka.Ja sam ga jutros platio oko 460 dinara.
Korisnikov avatar
By KiWi

Koristim Aloe Vera Gel sa ukusom borovnice ... Svakog jutra po čašicu ... Opšte stanje mi se popravilo (ne zamaram se lako kao ranije), ali mi nije delovalo na upalu sinusa ...

Postoji neki preparat sa alojom i lekovitim biljkama baš za nos ... Ali peče kao ludo, pa ne mogu da koristim (iskijam sve napolje).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by vanillapuff
Ne, ja sam pronasla u "Oriflame"-u Aloe gel sa 80% aloje, mada mi se ovo sto si ti prilozio cini jos interesantnije...

Gde nabavljas gel koji je na slici i koja mu je prosecna cena? :)

Postoji u Beogradu predstavništvo firme Forever Living Products, firme koja ima plantaže aloje i drži pod kontrolom 70% proizvodnje proizvoda aloje u svetu .. Imaju preko 50 proizvoda od Aloje ... A ovaj gel koji ja koristim košta skoro 2000 (ali ima sertifikat da je 98% aloja i 2% soka nekog citrusnog voća kao konzervans

http://amcham.yu/cmsItem.aspx/Strenghte ... panyId=156

http://www.foreverliving.com/
By Sixto
Jel vi stvarno mislite da je proizvodnja aloje u svetu dovoljna da isprati toliko tih sranje krema i preparata koji danas nose etiketu 'Sa alojom'!?
Pocece jos Perfex da prave sa alojom!
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam koristio gel sa slike koju si postavio. Dobar je! Koristio sam i Aloja kolekciju iz Oriflame i Aloja Veru koja se pije (jedna kasika na dan).

A sta mislite zasto je Aloja efikasna?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@Sixto: aloju možeš da gajiš sam kod svoje kuće (ja je imam gomilu). jako se lako gaji i ne sumnjam da može da se proizvede u tolikim količinama.
By fazza
Nemam nishta od aloje, i iskreno recheno muka mi je od proizvoda koji se toliko forsiraju, i ,,leche" sve i svashta, od bubuljica do raka. :kakodane:
By fazza
I josh jednom da kazhem: ne verujem u lekovita svojstva aloje, chist placebo efekat.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Koristio sam jedno vreme aloja gel iz kolekcije Herbalife-a. Ok je skroz.
www.herbalife.com
Moja majka se zaludjivala i prodavala njihove proizvode....
Korisnikov avatar
By KiWi

ja sad koristim posle jela mešavinu nonija i aloje .. od neke italijanske firme. Smiruje stomak :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
I meni je aloe vera uvek bila blagotvorna.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Poznata su lekovita svojstva ove biljke iz roda kaktusa.
Biljka je iz roda Asparagusa :D a ne iz roda kaktusa :P
Jako me zanima da li koristite neki preparat aloje?
Nekada sam koristio za lice neki gel sa 98% extrakta aloe, no poshto mi nije nishta vishe pomogao nego li bilo koja niveina krema za lice ( za osetljivu kozu), prestao sam ga koristiti. Tachan mu naziv ne znam, keva mi ga je kupovala u "Alemaniji"..zena bash beshe svojevremeno nafurana na tu aloju :giggle:

.... mislim da zasugurno postoje osobe kojima ova biljka moze pomotji..na zalost (ili sretju) ja nisam medju njima :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!