Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Koristi se eonima u razlichite svrhe.
Od lechenja infekcija koze, ochuvanja vlaznosti koze pa sve do negovanja kose i kao prirodni laksativ.
Kao i svakoj osobi koja je rodjena u znaku Lava i meni je opsesija kosa. Mnogo je bolje od tretmana s maslinovim uljem. Bar shto se kose tiche.

Perverzno je jeftino - ispod 100, a bolje je od chetvorocifrenih maski za kosu. Sve shto treba uraditi jeste namazati kosu uljem i chekati oko pola sata - sat i oprati kosu.

" On the hair, castor oil works to coat the hair shaft and smooth the cuticle layer, sealing in moisture and leaving the hair feeling soft and silky. It is more easily absorbed by the hair, allowing for deeper penetration into the hair shaft."

Da li ste ga probali?
Ima li u danashnjem svetu josh mesta za prirodne preparate?
Korisnikov avatar
By hefestion
nisam probao, pricala nekada moja baba o tom ricinusovom ulju, probacu
treba se vracati prirodnim preparatima kad god je to moguce, i nekada davno kada kozmeticka , hemijska industrija nije bila toliko razvijena bilo je lepih momaka i devojaka koji su koristili prirodne preparate ali ne znam koje i sta? eto recimo ricinusovo ulje
Korisnikov avatar
By jukie
Ricinus je istovremeno i jedan od veoma jakih prirodnih otrova (što mislim da smo videli u jednoj epizodi Šerloka Holmsa), samo što se otrov dobija iz drugog dela biljke
Korisnikov avatar
By MaXayde!!
Ricinusovo ulje NIJE samo po sebi otrov, a taj otrov se zove ricin. Ne dobija se iz drugog dela biljke, vec kao i ulje-iz semena, samo sto se postupkom preciscavanja jako pazljivo odvaja od ulja (ricin je jedan od najmocnijih biljnih otrova, oko 1 mg moze vec da ubije coveka).
Inace, i ja sam negde procitao da je to ricinusovo ulje sjajno kao kozmeticki preparat, pa ako ga neko isproba nek javi :B
Korisnikov avatar
By Zoe
Kako li se spira sa kose, hm?

I meni je moja griva od presudnog znacaja, pa ne bih da hodam unaokolo slepljena.......:D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hehehe..pa spiras ga Garnijerovim samponom!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Veoma lako se spira. Chak i s blagim shamponima kao shto je Fitoval.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!