Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Egon
u principu i nisam neki opsesivni kompulzivash
nego samo jedna velika picajzla ...

:kafa:
Sto rece Renoir - isti (razliciti) kurac!
Korisnikov avatar
By lez from bg
Blago onom ko ne "boluje" od ovoga.Ponekad pomislim da ovo upravlja mojim zhivotom i da nikada necu moci u potpunosti da se izvuchem...Gadan osecaj,ODVRATAN!
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by 2Q2Bstr8
snagom volje. :astral2:
Bravo! Tako je! :up:

I ja sam imala taj trip da ne gazim linije...
Ma daaaaaj?! Sta moze da se desi ako zgazis na jebenu liniju!?
NISTA!!!

"It's in your heeeeeeaaaaaad, in your heeeaaaad,
It's all there, IT"S ALL THERE!!! He - ja, he ja a ha, o ha aloha!
:deda:
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by lez from bg
Blago onom ko ne "boluje" od ovoga.Ponekad pomislim da ovo upravlja mojim zhivotom i da nikada necu moci u potpunosti da se izvuchem...Gadan osecaj,ODVRATAN!
Problem je sto se to jako tesko moze resiti snagom volje bez strucne pomoci, bas zato sto se takve misli namecu, pa namecu i mi ne mozemo nista s tim, iako smo potpuno svesni njihove iracionalnosti i besmislenosti. U suprotnom to i nije pravi opsesivno-kompulzivni poremecaj, vec samo neka epizoda i proci ce relativno spontano, bas kao sto su se i pojavili.
Mentalno zdravlje se moze tretirati kao deo jednog kontinuuma gde se simptomi zdravog razlikuju od simtoma bolesnog jedino u intenzitetu, frekvenciji i trajanju.
Svako ima ponekad opsesivne misli, samo je pitanje koliko su one intenzivne i koliko remete svakodnevno funkcionisanje, a ako ih vec opisujes kao mucne i odvratne, moj ti je savet da odes do psihijatra, ako vec nisi. Verujem da ti zaista moze pomoci, barem ublaziti, ako ne i potpuno ukloniti taj problem.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja sam kao mala imala dobar broj tih oc radnji koje su uvek bile povezane sa pravljenjem simetrije i parnim brojevima. uglavnom ih više ne radim, nekako su počele spontano da se osipaju jedna po jedna, tako da sam sada ostala sa just a few. npr, kad prelazim most, moram da pogledam jednak broj puta obe strane reke (mrzim kad je, recimo, gužva u busu, pa ne vidim jednu stranu). a što se tiče famoznih linija na pločniku, nije mi bio trip da moram da ih izbegavam, nego da moram da stanem jednak broj puta na njih obema nogama. i to da stanem tako da se oba stopala dodirnu s linijom na istom mestu - ako sam, npr, stala na liniju sredinom levog stopala, onda moram i sredinom desnog. isto to mora biti postignuto i ako preskačem linije - ako su mi prsti leve noge bili iza linije, a petom desne sam zakoračila ispred nje, onda na sledećoj moram da uradim obrnuto. a ako to nije moguće, onda pravim šeme tipa 2x leva, 2x desna, ili neki drugi odnos, u zavisnosti od konfiguracije terena. :lol:

mada sam se i toga u velikoj meri oslobodila, uhvati me samo ponekad. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Joj, ja sam zivela sa nekim ko kad vozi stalno cvala ono dugme od rucne i proverava da li je spustena (a ocito jeste, jer se vozimo 800km).............. :doh:

Bas mi je islo na zivce :lol:

Stalno cvakanje i cvakanje na sred auto-puta pri brzini od 120Km/h........ :nope: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!