Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By Shoplifter
dnevna jednokratna sochiva, anyone?

da pitam i ovde, poshto ini medicinski forumi po netu zvrje prazni, i niko da mi odgovori :ninja:

samo me jedno interesuje:

da li je istina da pre stavljanja sochiva u oko isto ne mora da se chisti i dezinfikuje? (sochivo, ne oko)

thnx
Korisnikov avatar
By mihailo
Ja koristim Dailies jednodnevna.Odlicna su,bar meni.To jednodnevna za Srbiju ne vazi jer sam cuo,a i ja tako radim,da mnogi ovde jedan par jednodnevnih koriste vise dana,recimo par dana i posle bace.Ja tako radim i nikad nisam imao nikakvu infekciju niti bilo sta,jbg kad smo sirotinja.

Naravno da ne moras da dezinfikujes i ispiras socivo pre prvog stavljanja jer ti ono dolazi vec zapakovano sterilno u kutijici.Vec pri drugom stavljanju,ja bar,samo isperem mlazom fizioloskog i bucjnem u oko.Eto,nadam se da sam ti malo pomogao :kiss:
By Shoplifter
wow, ja ne bih smeo da se usudim na takve poduhvate da to upotrebljeno jednokratno turam par dana u ochi, jerbo sam vec imao jednom infekciju te se ne bih zezao, ali ok, hvala ti, videcu kako ce me sluziti
Korisnikov avatar
By mihailo
podrazumeva se dobra nega sociva.pa i ova druga sociva moras da dzis u dezinfekcionom sredstvu da ih posle isperes nema razlike ni sa dnevnim,ista je procedura.samo da znas da ih mozes nositi par dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!