Originally posted by mikimiki
Covek nije hipohondar i nije psihijatrijski slucaj, samo je ocajan.. "Lecen je" antibioticima 4 nedelje!!! Iz toga je sve jasno.
Mi svi zelimo sve najbolje geronimo-u, ali ovo je vishe smeshno i zalosno.
Mislim, c'mon, doci na jedan internet forum i ovde iznositi sve svoje zdravstvene (ne)probleme i ochekivati ono shto mu ni doktori u domu zdravlja i bolnicama ne mogu (ili shta vec), je previshe.
Koliko sam ja shvatio, ovaj folder bi mogao dobro doci za razmenjivanje nekih ideja, iskustava, linkova, sugestija, ali ochekivati chitave neke dijagnoze i terapije na daljinu i ovako rekla-kazala, moze biti chak i kontraproduktivno.
Ovo je samo folder o Zdravlju, ne neki Zdravstveni portal sa medicinskim struchnjacima za real-life (ako je i to to?) situacije raznih bolesti (ako je i to u geronimo-vom sluchaju) koje zahtevaju direktno lechenje.
Geronimo, iz onoga sto si napisao o svojoj bolesti, jasno je da imas kandidijazu. Tog lekara koji ti je prepisao antibiotike izbegavaj u sirokom luku. Nemoj piti nikakve antibiotike protiv bakterija, jer oni pogoduju razvoju gljivica. Nemoj skidati naslage sa jezika cetkicom, dok ne das sve briseve za laboratoriju! Posavetuj se sa nekim privatnim lekarom sta da uzimas protiv gljivica i kad da pocnes sa tim. Treba da znas, da ako budes uzimao nesto protiv kandide, testovi na nju mogu da budu opet negativni. Ne bih da te plasim, ali proveri krvnu sliku, jer obzirom da si, kako kazes smrsao 7 kg, moguce je da je doslo do sistemske kandidijaze.
izvini, ali jesi li ti MD i imash li licencu za davanje lekarskih dijagnoza i uputa preko jednog net foruma koji ni nema prvenstvenu namenu o Zdravstvu?
Idi kod specijaliste bez uputa i plati pregled, nemoj da dozvolis da se lekari opste prakse izivljavaju na tebi. Niko od njih nikad nece priznati, da je pogresio.. Jos bolje, probaj da nadjes vezu kod lekara, to uvek funkcionise.
Slazem se da ima dosta loshih i bezobraznih lekara opshte prakse (i ovde u Americi), ali sve ove stvari bi se trebale detaljnije raspraviti na jednom specifichno zdravstvenom portalu shto ovaj folder ovog foruma ipak nije toliko namenjen.