Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Pitanje prvenstveno za medicinare ali i za sve ostale:

Već skoro dve nedelje ne mogu da dođem k sebi. Jednog dana prošle nedelje sam pre posla kupio 250g Fornetti sa šunkom i sirom. Delovalo je ukusno i na putu do posla sam ponjopao sve. Neki sat-dva po dolasku na posao uhvatila me je neka mučnina i morao sam da se vratim kući. Na putu sam osećao jaku mučninu i malo sam povratio (kod botaničke bašte). Ispostavilo se da fornetti nije bio dobar i da mi je to pokvarilo stomak. Kao ultimativni lek doktorka mi je prepisala Eritromicin. Umeđuvremenu ovako oslabljen organizam je počeo sa mojom starom boljkom ... imam problema sa sinusima i sluz iz njih me često guši (toliko je gusta da mi se povraća nekad). Sve u svemu, pošto Eritromicin nije pomogao, dala mi je Hemomicin (derivat Eritromicina). Naravno, od njega sam počeo da imam još jače bolove u stomaku. Sada sam dobio injekcije Jugocilina (7 komada) i kontstantno mi je muka + što me boli stomak od prethodnih lekova.

Dakle, moje pitanje je:
1) Da li postoji neki lek koji leči upaljene sinuse a da nije naveden? (predložio bih ga doktorki ako mi ovo ne pomogne)
2) Da li bi bilo logično da mi je doktorka prvo uradila bris grla i videla koja me bakterija muči a ne da me leči ovako na slepo?
3) Da li bi rezultati bili tačni da sada, pod terapijom, u privatnoj laboratoriji odradim bris grla i nosa?
4) Da li je penicilin dobar izbor za bolesne sinuse?

P.S. Ovom prilikom želim da se zahvalim Dr. Kiborgoviću na njegovim stručnim savetima u proteklim danima putem u2u poruka. Sila si! (e da, trigliceridi su mi u padu)
Korisnikov avatar
By Scorpy
Hm, ljudi u mojoj okolini imaju probleme sa sinusima. I leche se 'vako:
postoji 'mast za sinuse' [tako pishe na kutiji], mislim da je to u stvari svinjska mast, sa nekim primesama bilja [primetjuju se neke tachkice..shtagod]. E sad: dakle, uzeti dva shtapitja za ushi, vrh oba umochiti u mast i gurnuti u nos, shto dublje. Pomalo je neprijatno, i izaziva maximalno kijanje, ali mogu retji da pomazhe. Ja sam jednom pokushao, dok sam neshto imao frku sa grlom i zapushenim nosom. Onda sam stajao 5-10 min ispred ogledala i posmatrao proces. Potrudite se da niko ne bude u vashoj okolini, poshto mozhe biti veoma ljigavo, kad pochnu sline da cure niz shtapitj. I to je to :D
By fazza
Forneti... Da nisi kupovao u onoj pekari, chini mi se negde na Bulevaru, gde je inspekcija nashla misheve? Chak su ih i neke novine slikale na delu. :) Meni su se Forneti od tada zgadili.

Inache, imash u Tempu i tako tim supermarketima da kupish Fillini, to ti je neshto kao Forneti, al' ima sa raznim ukusima i mnogo su lepi! Jedina mana je shto morash sam da ih pechesh. :) Bolje i to nego da kupujesh sumnjive fornete.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa nije isto, jer se Fornetti peče baš u onim njihovim specijalnim pećima koje dobiješ kad potpišeš franšizu. nije to problem Fornetti-ja već izbora mesta gde kupuješ hranu.
Korisnikov avatar
By KiWi
evo posle mesec dana su našli šta mi fali ... imam mukokelu u sinusu (ali ne onom čeonom, već ovom u obrazu) ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!