Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By stefan19
Dakle vec nedeljama ne mogu da se kontrolishem. Jedem kao najgori prasac. STA god da se postavi na tanjir, mogu da prozderem u neogranicenim kolicinama. Cak i kad osetim da sam sit, ja nastavljam da jedem, kao da pre toga ni kashiku nisam pojeo. Da li neko ima slican problem, i sta radite povodom toga? 100% sam siguran da je na nervnoj bazi jer sam i inace jako nervozan i istresiran oko raznih problema, tako da imam osecaj kao da me zdranje smiruje na neki nacin.
Da li je neko imao slicno iskustvo i sta chiniti?
P.S. Molim moderatore da prebace temu u "Zdravlje". JBG, omaklo se :grin:
Korisnikov avatar
By jukie
ukucaš u google "maelstromx weight gain" i dobićeš neke pričice o ljudima koji su bili u istoj situaciji
i vremenom su postali bearovi u obliku balona

ontopic: verovatno ti nedostaje neka od hranljivih materija koje nema u hrani koju jedeš. Evo idi na www.fitday.com i ukucaj par svojih normalnih dnevnih obroka da vidiš koji ti mineral ili vitamin fale

a možda samo imaš onaj virus koji blokira taj deo hipotalamusa i povećava apetit
Korisnikov avatar
By *deni*
Probaj da se nagutash vode.
Kad god osetish nepozeljan napad gladi, a ti suni u sebe vode koliko ti zeludac primi.
Stvorice ti se osecaj sitosti u zelucu, a vishak vode ces ionako posle ispishati.
To je receptura koju ja primenjujem.
:yes:
Korisnikov avatar
By malac
[offtopic]Koja si ti svinja M M and I jbt,ne propustas ni jedu priliku da omalovazavas Stefana i izivljvas se!Ni jednog normalnog odgovora decku!Ni jedna normalna rec upucena njemu!!Ja bih se stideo da sam na tvom mestu!!Hvala Bogu,pa nisam!!![/offtopic]

Stefko,ma tako i ja naidje mi period kad ne mogu da se zaustavim sa hranom ali kako naidje tako i prodje.Samo ti ruckaj :mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
A tvoj odgovor sve puca od ozbiljnosti i sadrzajnosti... :roll:
Moja receptura sa gutanjem vode je veoma ozbiljna i delotvorna.
:yes:
By Dragonite
Deniza je potpuno u pravu. Samo se treba paziti da se ne izgubi puno elektrolita, pa da krene da pada pritisak (i nikako sa svom tom vodom i kafu)... može malo kisele, malo obične vode.
Korisnikov avatar
By blenta
isti problem imam

reshavam ga tako shto dam sebi odushka
najedem se ko svinjche i budem sretan

:panker:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Morgan Le Faye
Samo se zarazi s pantljicharom, problem reshen. :lukavi:
HAHAHA... Nije ti ta losha ;)
U stvari jel si lood??? Pa tad bih tek zdrao ko' blesav. Nisam debeo jer treniram svakodnevno, nego me smara sto jedem od nervoze, uzas!
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by stefan19
Jedem kao najgori prasac.
:piggy: , zaljubi se :love:
Korisnikov avatar
By blenta
a mozhda mnogo jedesh bash zato shto pretrenirash svaki dan
:gatara:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by malac

Stefko,ma tako i ja naidje mi period kad ne mogu da se zaustavim sa hranom ali kako naidje tako i prodje.Samo ti ruckaj :mazi:
Hvala Mawac :)
Boga mi, tvoj cu savet najpre da poslusam... :lol: Vec sam krenuo. LOL. Ogromna porcija pasulja, sve sa hlebom, przenim krompiricima i ostalim masnocama... Valjda ce da proce :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Morgan Le Faye
Samo se zarazi s pantljicharom, problem reshen. :lukavi:
Pantljicara :rock: !!!

Cesto osecaj gladi se mesa sa osecajem zedji... tako da preporucujem, kada osetis da si gladan, da popijes koji gutljaj vode ili vec necega i proveris da li je stvarno glad ili je u pitanju zedj.

Meni se ta zabuna nikada dogodila nije... ali znam par ljudi kojima se to cesto desava.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!