- 16 Avg 2005, 19:57
Poštovani korisni?e,
Urucuje Vam se opomena zbog konstantnog krshenja pravilnika foruma cinjenom u duzem vremenskom periodu a uz ignorisanje brojnih upozorenja od strane osoblja foruma kao i konkretnih uvreda koje su uzete kao IV i V opomena:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=16292
Po PRAVILNIKU GS Diskusija, prve tri opomene su preko u2u poruka, chetvrta javna a sa petom sledi iskljuchenje sa foruma.
Urednistvo GS.com
Urucuje Vam se opomena zbog konstantnog krshenja pravilnika foruma cinjenom u duzem vremenskom periodu a uz ignorisanje brojnih upozorenja od strane osoblja foruma kao i konkretnih uvreda koje su uzete kao IV i V opomena:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=16292
i meni ljigavci...http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=16293
lijagv si koliko si tezak... a ljigavost je osobenost koja kad predja u osobinu...http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=16290
Foruma Vise Nema
je postao mesto za okupljanje Podobnih a za izbacivanje Nepodobnih na taj nacin da uzastopnim determinacijama utvrdite ko je ko, kako se zove, gde zivi, s kim se druzi...potom, da ga negde "slucajno" javno prozovete, a onda ga izbacite i posle se zlurado smejete ( sa sve hrvatima ) "Kako smo ga Zayebali". Interesantno mi je koliko je profila banovano ( i zasto ) i interesantno mi je da ste u stanju da EXPLODIRATE na sasvim obicn efraze koje i sami koristite u svakodnevnom izrazavanju. To je nda zapravo dvostruki arshin, kojim se PODOBNI glorifikuju, dopusta i m se da provociraju, vredjaju ( i preko u2u-a ) a NEPODOBNI stavljaju na neki "stub srama" i sudi im se JAVNO misljenjem uz podrsku PODOBNIH.
U osnovnoj skoli smo imali termin za takve profile i znali smo ko se druzi s Nastavnicima, ili stalno ima istu ocenu, ili sve uci na pamet, ili okuplja oko sebe tatine i mamine sinove i cerkice, je pizda i izdajnik, tuzibaba i zvali smo ( u CG ) takve
" ZHENA ".
Ovde na ovom forumu sam stekao utisak, posle svih ovih potpuno bespredmetnih napada na mene, da je ovo okupljaliste "ZHENA" u muskom telu, ( koje uzgred budi receno ni u fizickom susretu ne razlikujem od zhena ) i to nekoliko razlicitih nickova cini jednu ili dve osobe. Onda postavljam pitanje, na koje mi ni jedan od moderatora ne daje odgovor: Kako se to sme? Zar nije bilo reci, da se to ukine i zaustavi?
Potom sam htijuci da navedem sta je ko sve meni pisao na u2u, shvatio da Moderatori imaju neobicnu mogucnost da obrisu moj licni ( privatni ) prepis preko u2u-a, jer im tako vise odgovara. Nema dokaza, nema mogucnosti zalbe, a to sto ste iz nekih posve izmisljenih poruka vi meni dali te svoje Opomene, to NIJE VAZNO?
"Zmeu" me nazove maloumnim...ali to nije vazno...to moderator ne primeti. Jel tako? Moram da se zalim? Necu. Ne zalim se na rad NIZIH VRSTA, jer cim sebi dopustaju to pravo da me svrstaju a ne poznaju me, ili se SA MOJIM MISLJENJEM NE SLAZU, i P R O Z O V U M E, maloumnim... onda su UNIC0RNE, TRAMP, VIVALDI, UREDNISTVO...
nize vrste.
Niza vrsta, je vrsta koja ne koristi Inteligenciju, koja insinuira sposobnost da Razume, koja glumi elokvenciju, imitira Logiku, apstrakuje svesnost i pretenduje da Izokrene smisao u svemu, samo da postigne cilj. Cilj je ne bitan. Bitno je da je mogucnost za nj, ostvarena.
A ja sam hteo da FORUM bude Mesto Okupljanja Neistomisljenika s ciljem da se nadje Jedinstveni Izraz, Mogucnost koja moze svima ujedno i zajedno, da pruzi mogucnost Razumevanja, kako na prvom mestu Gay prava i "obicaja" tako i Ne-Gay stavova i misljenja.
Zbog cega bi dolazak Ne-Gay individue na ovaj forum moralo da znaci da je ona Latentni Homosexualac odnosno Lezbejka? To, To sam hteo da se promeni.
Forum je mesto koje sluzi da se nadje zajednicki jezik i vise dimenzija istog. Ali posto sam ja MALOUMAN i posto se NIKO nije nasao da to porekne ili javno se distancira od navoda, nego su ga svi TIHO presli i upisali u svoje dnevnike, dopise, adrese, praveci se da nisu videli, zasto bi moj text imao neku vrednost uopste? Zasto bi moj navod - NIZA VRSTA - kao oznaka za moderatora Tramp, oznaka za moderatora VIVALDI, oznaka za moderatora AVALON, oznaka za sve uostalom koji se ponasaju SNISHODLJIVO kad mi se obracaju a postavljaju ULTIMATUME i sarkasticno ironicno cinicno mi DETERMINISU moju licnost, mojim Nacinom Razmisljanja, na javnom mestu, zasto bi taj navod NIZA VRSTA bio drukciji od navoda " malouman " od navoda - " hvata njega to u ovo doba godine " i sl.?
Kad napisem - AKO JA TEBE UHVATIM ZA GUSHU U NEKO DOBA GODINE - ad personae, pa se obratis Sudu ili Policiji , jer sam te fizicki napao, zato sto si PIZDA na Forumu i duplelizac, koji ne moze od svog bolesnog egoizma da nadje sredinu i uspostavi MIR i ravnopravnost, nadje jedan KOMUNIKATIVNI CENZUS, tako da konverzacija zadobije jedan CIVILIZACIJSKI dopusten Modus - dobijam opomenu jer sam to napisao...jer se smatra da sam to i mislio i smatra se da zapisano predstavlja TACNU, ISTINITU formulaciju mog stava.
A kad neko napise malouman, ili aludira da je moje ponasanje nesto sto se moze podvesti pod dijagnozu kakve Ustanove za Lecenje, odnosno kad se moj post namerno pretvara u Raspravu koja sa Temom nema veze, i kada se na svaki nacin sve sto napisem namerno re-oblikuje i "dopunjuje" kojekakvim citatima i JEZICIMA koje neki znaju a ja ih ne zelim pisati ( jer pismo nemam za to ) onda se to smatra SHALOM, onda se to ne definise NAPADOM ni PRETNJOM?
Zar MODERATORI nisu "osposobljeni" da kontsolisu sta ko u kom postu pise i kako pise? Ili je to usmereno samo na ono sto ja pisem ? To sto ja pisem, se procita do detalja i detaljno se izvrne smisao, nadju se apstrakti i na osnovu njih definise Opomena koju potom salje Urednistvo...
Ko cini Urednistvo?
Hajde navedite im Bar nickove ako vec imena nikom ne navodite sem meni kad me direktno napadate. Zato sto sam Prav, zdrav, Visok, Snazan i Jak?
Jel zato?
jel vam to smeta?
Sto sam Trajno zaposlen i sto sam srecan covek.
Jel vam to smeta?
Sto sam DEFINISANO na strani nekih VRLO savesnih snaga ove drzave i sto sam rado vidjen gost tamo gde Vama pristup nije moguc?
Jel zato?
Ako je zato, moj aObavest da ce ovaj sajt sa svim svojim sadrzajem biti zabranjen, ce vam uskoro biti Stvarnost, a kad se to bude dogodilo, vi nastojte unapred, pre tog cina, da Objasnite svojim PODOBNIMA, da ste to samii uradili, da se ne procuje da sam to ja licno sproveo i namerno uradio, jer ste Odavno skrenuli s Kursa kojim je sva ova Pantomima trebala da se krece. I da ste tako reci, MUTIRALI, i pretvorili se u vrlo ZARAZNU i vrlo degutantnu predstavu, koja oko sebe siri zadah i prljavstinu, koja infiltrira svakojake "viruse" i zagadjuje okolinu.
Uostalom nedavno mi je po pomoc dolazio mladic od cirka 19 i po godina da mi trazi POMOC da ga kako tako povratim u normalno stanje, od onog u kojem je bio, zahvaljuci mnogima od vas, koji se krijete u tom Vajnom Urednistvu. Ono sto sam o Vama saznao od njega( a nisam imao tu nameru ) granici se sa Teorijama zavere, a o sredstvima koja koristite da bi ste tu DECU navukli na svoje bolesne, zaista BOLESNE< privide i motive, obavestio sam one Sektore i one ljude, koji kad bude trebalo ce sprovesti istragu i zavrsiti vec jednom sa svim ovim
PARADOKSOM, tako da izvesno vreme ne bude prolaza za
( ko je napravio ovaj smajli, nije normalan) ali to nije merodavno...jer to je samo "smajli" i nema veze sa vredjanjem i nipodnistavanjem coveka. A kad ja kazem da je neko NIZA VRSTA, onda je to uvreda?
i ovaj smajli je "sladak" jel da?
Vas treba ( ceo forum i sve ostale prozivam direktno ) Reformisati iz korena i mislim da cu se pozabaviti ovim problemom, dok ne ostvarim svoj naum. Nemojte da se smejete pre nego se ja nasmejem.
Po PRAVILNIKU GS Diskusija, prve tri opomene su preko u2u poruka, chetvrta javna a sa petom sledi iskljuchenje sa foruma.
Urednistvo GS.com