Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja sam bre! Glorija. Nikako me nemoj zvati. Chitaj tu, odccuti, pa spavaj! Ogledam se u ogledalu vecc satima i razmisljam shta da radim sa kosom. Lozhim i kontam posle cuga i po - neccu nishta! Super je ovako! - Moje ja lichi na mene, ali ja ne lichim na svoje ja. Jebo te! Ovo je kao u Spajdermenu - Goblin. Svejedno, Tobiju bih isisao usne! Mali je tako nevino jebozovan... Spremam se. Idem u posetu bivshem zamalo zetu koji je nekada bio tako primamljiv. Na zhalost, to je bilo tada. Moja danashnja poseta je chisto politichke prirode (ako je u politici bilo shta chisto). Shta recci??? Jedva me je prepoznao. Ugojio se kao krmak. Ozhenio se. Ima dvoje dece. Naravno zaboravio sam imena i zhene i dece. Nakon izlaganja propagandnog materijala koji teshko prolazi na selu, ali se nadam da cce procci, zapocheli smo razgovor o porodici, braku, blah, blah... Ja tvrdim kako brak bi trebalo da bude posldenje utocjhiste i da to nije kraj zhivota, a on kako je njemu tako lepo - Nema tu shta da se pricha, ona ako me voli ostacce sa mnom i ako joj kazhem da ne izlazi ispred kapije, ne mozhe da izadje. Ako izadje, nema da se vracca. Pa ne mozhe neko jednog dana da me voli, a drugog da me nevoli i tako u krug. - Da to nije malo surovo? Jesi li ti nekada nekog toliko voleo, a da nisi mogao da izdrzhis sa njim? Onda ljudi odlaze, pa se vraccaju. To je normalno. To shto prichas me vishe podsecca na zooloshki vrt, nego na brak! Vidis i majmun kada pobegne iz kaveza, vrate ga nazad i hrane ga i neguju, a ti svojoj zheni ne bi dozvolio da se vrati. - Pogledam nju, pa nastavim - pod predpostavkom da tvoja zhena nije majmun, ti bi se prema njoj ipag gore poneo. Nije li to malo shovinistivchi prizvuk u tebi??? - Ja sam ishao u osnsovnu shkolu, autobusom u grad. Posle sam ishao u srednju skolu, opet autobusom ali u drugi grad. Jedav sam chekao da zavrshim i da ne moram vishe da putujem. Mnogo se manje druzhim od kako sam se ozhenio i to je normalno. Ja sada ne mo00gu da zamislim da odem negde sam, ako igde idem. Odem ponekad do dragstora na pivo sa shuracima. - I ti mislis da je uredu potpuno prekinuti drushtvene odnose koji su postojali pre braka, da to nije malo zaostalo razmisljanje? - Bre, ne znam shta da ti kazhem, ja volim da proshetam sa psom do vinograda ili fudbalskog terena i eto, to mi je lepo. - Srki, ti si i ranije shetao kuchice po vinogradima i bilo je samo pitanje vremena kada cces pocheti da shetas josh i nojeve ili zhirafe. Smejali smo se, svakako iz potpuno razlichitih razloga. On je mislio da ja nemam zle namere, a ja sam svoj cinizam sipao naokolo u njegovo teme i sladio se.
Pitao sam i njegovu zhenu o politichkim aktivnostima, na shta je ona sa nevinim osmehom pogledala svog muzhicca u chijim kje ocima kruponim slovima pisalo - CCUTI KUCHKO! - Oh, oprosti, trebalo je da pitam tvog muzha za tvoje misljenje, poshto ti niti ga imash, niti ga smesh imati. Mislim u sebi - kako im je brak divan - Shovinistichka komedija! Komedija!!! Moram recci (da blizhe docharam) da je milion puta pomenuo gospodjicu Erlenvajn. Kako je pre koji dan gledao fotografije i setio se kako je bila lepa. Secao se svakog detalja, od suknje, preko kose do minjdjusha. Zhena se samo smeshkala, prijatno i kao bajagi manirizovana. Ko zna shta bi se desilo da je dygachije odreagovala. Ja! - Ja bih miu ochi iskopao! - Pravi je ljubomornom i maksimalno joj nabija komplekse. Posle ove posete moje razmishljanje o braku je postalo josh gore.

To sam ja. Glorija...

Nadam se da ?e ovo biti dovoljno za neko vreme...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!