- 05 Maj 2006, 20:22
Ja sam bre! Glorija. Nikako me nemoj zvati. Chitaj tu, odccuti, pa spavaj! Ogledam se u ogledalu vecc satima i razmisljam shta da radim sa kosom. Lozhim i kontam posle cuga i po - neccu nishta! Super je ovako! - Moje ja lichi na mene, ali ja ne lichim na svoje ja. Jebo te! Ovo je kao u Spajdermenu - Goblin. Svejedno, Tobiju bih isisao usne! Mali je tako nevino jebozovan... Spremam se. Idem u posetu bivshem zamalo zetu koji je nekada bio tako primamljiv. Na zhalost, to je bilo tada. Moja danashnja poseta je chisto politichke prirode (ako je u politici bilo shta chisto). Shta recci??? Jedva me je prepoznao. Ugojio se kao krmak. Ozhenio se. Ima dvoje dece. Naravno zaboravio sam imena i zhene i dece. Nakon izlaganja propagandnog materijala koji teshko prolazi na selu, ali se nadam da cce procci, zapocheli smo razgovor o porodici, braku, blah, blah... Ja tvrdim kako brak bi trebalo da bude posldenje utocjhiste i da to nije kraj zhivota, a on kako je njemu tako lepo - Nema tu shta da se pricha, ona ako me voli ostacce sa mnom i ako joj kazhem da ne izlazi ispred kapije, ne mozhe da izadje. Ako izadje, nema da se vracca. Pa ne mozhe neko jednog dana da me voli, a drugog da me nevoli i tako u krug. - Da to nije malo surovo? Jesi li ti nekada nekog toliko voleo, a da nisi mogao da izdrzhis sa njim? Onda ljudi odlaze, pa se vraccaju. To je normalno. To shto prichas me vishe podsecca na zooloshki vrt, nego na brak! Vidis i majmun kada pobegne iz kaveza, vrate ga nazad i hrane ga i neguju, a ti svojoj zheni ne bi dozvolio da se vrati. - Pogledam nju, pa nastavim - pod predpostavkom da tvoja zhena nije majmun, ti bi se prema njoj ipag gore poneo. Nije li to malo shovinistivchi prizvuk u tebi??? - Ja sam ishao u osnsovnu shkolu, autobusom u grad. Posle sam ishao u srednju skolu, opet autobusom ali u drugi grad. Jedav sam chekao da zavrshim i da ne moram vishe da putujem. Mnogo se manje druzhim od kako sam se ozhenio i to je normalno. Ja sada ne mo00gu da zamislim da odem negde sam, ako igde idem. Odem ponekad do dragstora na pivo sa shuracima. - I ti mislis da je uredu potpuno prekinuti drushtvene odnose koji su postojali pre braka, da to nije malo zaostalo razmisljanje? - Bre, ne znam shta da ti kazhem, ja volim da proshetam sa psom do vinograda ili fudbalskog terena i eto, to mi je lepo. - Srki, ti si i ranije shetao kuchice po vinogradima i bilo je samo pitanje vremena kada cces pocheti da shetas josh i nojeve ili zhirafe. Smejali smo se, svakako iz potpuno razlichitih razloga. On je mislio da ja nemam zle namere, a ja sam svoj cinizam sipao naokolo u njegovo teme i sladio se.
Pitao sam i njegovu zhenu o politichkim aktivnostima, na shta je ona sa nevinim osmehom pogledala svog muzhicca u chijim kje ocima kruponim slovima pisalo - CCUTI KUCHKO! - Oh, oprosti, trebalo je da pitam tvog muzha za tvoje misljenje, poshto ti niti ga imash, niti ga smesh imati. Mislim u sebi - kako im je brak divan - Shovinistichka komedija! Komedija!!! Moram recci (da blizhe docharam) da je milion puta pomenuo gospodjicu Erlenvajn. Kako je pre koji dan gledao fotografije i setio se kako je bila lepa. Secao se svakog detalja, od suknje, preko kose do minjdjusha. Zhena se samo smeshkala, prijatno i kao bajagi manirizovana. Ko zna shta bi se desilo da je dygachije odreagovala. Ja! - Ja bih miu ochi iskopao! - Pravi je ljubomornom i maksimalno joj nabija komplekse. Posle ove posete moje razmishljanje o braku je postalo josh gore.
To sam ja. Glorija...
Nadam se da ?e ovo biti dovoljno za neko vreme...
Pitao sam i njegovu zhenu o politichkim aktivnostima, na shta je ona sa nevinim osmehom pogledala svog muzhicca u chijim kje ocima kruponim slovima pisalo - CCUTI KUCHKO! - Oh, oprosti, trebalo je da pitam tvog muzha za tvoje misljenje, poshto ti niti ga imash, niti ga smesh imati. Mislim u sebi - kako im je brak divan - Shovinistichka komedija! Komedija!!! Moram recci (da blizhe docharam) da je milion puta pomenuo gospodjicu Erlenvajn. Kako je pre koji dan gledao fotografije i setio se kako je bila lepa. Secao se svakog detalja, od suknje, preko kose do minjdjusha. Zhena se samo smeshkala, prijatno i kao bajagi manirizovana. Ko zna shta bi se desilo da je dygachije odreagovala. Ja! - Ja bih miu ochi iskopao! - Pravi je ljubomornom i maksimalno joj nabija komplekse. Posle ove posete moje razmishljanje o braku je postalo josh gore.
To sam ja. Glorija...
Nadam se da ?e ovo biti dovoljno za neko vreme...