- 05 Maj 2006, 20:19
To sam ja. Glorija. Zovite me Dr.Numerus. Pomislio sam da su nove numeroloshke 041 kuchke uspele da mi pokupe klijente. Taman smo pocheli da se svadjamo oko dvojke, jedanaestice i 11/2, da se pljujemo u javnosti kada se javio novi klijent da naruchi chetiri analize. Posle njega javilo se josh gomila ljudi. Dragi mi osmeh na licu - Za dobrim konjem se prashina dizhe (a za loshim josh vishe). Kazhu - pametniji popushta (pa ispadne budala). Ovog puta sam se potrudio da ne budem bash toliko pametan i doshao do cilja. Izgubili su chak i reklamu na lokalnoj televiziji. Progutah gutljaj Ouza koji sa ledom daje fenomenalnu boju 'proteinskog napitka', pojachah Pain... Kad bolje razmislim, trebalo bi da snize cenu Ouza bar za mene. Ipak sam ja vodecci konzument tog picca u prodavnici. Svaki prodavac i prodavachica u radnji na uglu zna da kada kupujem alkohol, kupujem Ouzo (posle se pitam kako tako brzo potroshim novac).
Za upuccene cu napisati neke Numeroloshke podatke o sebi (ali samo neke): Hw - 7, P - 6, D - 4, M - 7, E - 2, Ph - 4, I - 0, Z - zini da ti kazhem! Numnerolozi koji chitaju ovo cce vecc sami otkriti tu numeru. Limes, limes, limes... Dosta zagonetki!
To sam ja. Glorija...
Za upuccene cu napisati neke Numeroloshke podatke o sebi (ali samo neke): Hw - 7, P - 6, D - 4, M - 7, E - 2, Ph - 4, I - 0, Z - zini da ti kazhem! Numnerolozi koji chitaju ovo cce vecc sami otkriti tu numeru. Limes, limes, limes... Dosta zagonetki!
To sam ja. Glorija...