Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

My name's Bond. Dzhejms Bond. Doshla mi je frendica koja se strashno nalozhila na mene. Bio sam usamljen kao i chesto do sad (ako pogledas prethodne odeljke, mislim da cces u svakom nacci bar po jednom rech usamljen). Popili smo nekoliko dvolitarskih boca vopija, par desetina kafa, slushali Secret Garden (obrade klashicnih dela), filosofirali, naklapali i preklapali i legli da spavamo. Nekako se njena ruka nashla na mojoj (I wonder why???), bash kada mi se suza iskrala iz oka, shto ova svakako nije primetila u mraku. Mazila me ja po kosi i ljubila prste. Bilo kako bilo, dodje tu do poljupca, pa i do dugog zhvalavljenja. Baaam!!! Leva ruka mi se nashla na njenoj peccini u sred shume, a desna u planinskom predelu! What the fuck... Kiki se brzo nashao potpuno sam u toj peccini. Bilo je dva puta turi-vadi, onda sam primeto kako mi je nos zariven u Grdelichkoj klisuri, shvatio da se kreshem sa zhenom samo zato sto mi je pruzhila malo nezhnosti koja mi je tako nedostajala i brzhe bolje kiki je pao umoran i pomalo zgrozhen, ali u svakom sluchaju manje nego shto sam mislio da mozhe biti.
Par dana kasnije dogovorio sam se sa jednom starom frendicom da probam josh jednom - ko zna mozda postanem bipolaran ili chak str8 . Jednom mi je jedan gay ¬frend rekao kada je uochio moje slobodno ponashanje sa zhenama - Glorija, ako tako nastavish postacces strejt! Kako mozes?! - Poslao sam poznanici leci SMS da sam ono radio sa zhenom i da se jos privikavam na tu chinjenicu. Bar sam hteo njoj da poshaljem, ali sam sluchajno poslao upravo ovom frendu. Nakon toga poslao sam mu brzo josh jednu - Pliz, zaboravi da si prochitao ovu poruku! - Ali kasno! - Glorija, razocharao si me! Btw., to se i ochekivalo od tebe! - Shaljem repliku - Pa valja sve probati zar ne?! Ako sam to uradio, ne znachi da sam postao str8! - Da, honey, treba sve probati, ali ne tako da narushavas svoj personaliti! - Svejedno, stanje sumnje u sopstveni seksualni identitet proslo me je vec nakon nekoliko dana. Kontao sam ovako - I ranije sam se ljubio sa zhenama. Nikada se nisam toga gadio. To je uvek bilo kao divno hranjanje ega i nabijanje kompleksa tipovima u besomuchnom strejt okruzenju koje neprestano navire i preti da zakuca na vrata sa pitajnem - Jebesh li shta?! - ili - Jesi jebo shta noccas?! (u lokalnom JA izgovoru to bi bilo - Jel jebesh neshto? Si jebao neshto noccas? - sa akcentuacijom na vokalu poslednjeg sloga) - tako da je ovo bilo samo jos i par puta turi-vadi. Nishta strashno. Ja sam i dalje onaj stari Glorija koji sada josh vishe, ochajno trazhi mushkarca koji cce ga voleti.

To sam ja. Glorija.

Gloria is not dead!
:zastava: :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!