Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Dugo nisam obracao previse paznje kad kod nekog gledam kablovsku televiziju sve do skora dok nisam shvatio da je (skoro) svi imaju a ja jos uvek ne. Vec dugo to zelim, ali nikad toliko da bih ozbiljno o tome razmisljao sve do skora. Shvativsi da je krajnje vreme, malo sam se informisao u tom smeru. Medjutim, mnoge informacije je tesko dobiti i od samih operatera.

Ako hocu kablovsku, ovde mogu da biram izmedju Radijus Vektora i nicega. Radijus Vektor mi se ipak cini kao bolji izbor.

Ono sto znam, jeste da u startu treba potpisati ugovor (koji je za kucu 1500din bez pdv-a ukoliko se obavezes na koriscenje usluga od 3god), i da se to posle placa oko 750din mesecno.

Medjutim, ono sto mene zanima je malo vise o tom uvodjenju, s obzirom da se u taj trosak sabira kupovanje i razvlacenje kablova. Nemam predtavu koliko to moze da kosta a naravno da od toga zavisi i da li cu potisati ugovor ili ne. Poznajuci stanje u drzavi, spremni su ti ljudi dobro da te oderu nespremnog.

Isto tako me zanima koliko se okvirno ceka od ugovora do montiranja i od montiranja do pustanja programa (predpostavljam da se i to ceka).

I da li uopste preporucujete danas potpisivanje ugovora za sluzenje kablovskom opremom od 3 god....? Pogotovu kad se vec prica o digitalizaciji itd...

Ko zna nesto o ovome, nek napise.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!