Upoznajte se na GS Forumu
Gej Srbija
Umetnost

Andreja Pejić na kupanju sa prebogatim njujorškim klincem

gayecho  ·  sad  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 08. OCT 2015

Model Andreja Pejić je na svoj Instagram postavila fotografiju sa nepoznatim mladićem. I dok su se njeni obožavaoci pitali ko je on, mi smo saznali da se radi o mladom i bogatom Hariju Brantu.

Hari je sin biznismena, kolekcionara umetničkih dela i igrača pola Pitera M. Branta i nekadašnjeg supermodela Stefani Sejmur. Njega i njegovog brata Pitera, čuvei sajt "Refinery29" je svojrevemeno nazvao "najlepšim tinejdžerima u Njujorku". Njih dvojica ne propuštaju žurke na kojima se okuplja kul ekipa i džet- set. Obožavaju modu, a Hari radi kao model, pa je ujedno to i najbolje objašnjenje šta radi u bazenu sa Andrejom Pejić- pozira. Ok, malo se i "druži".

Andreja se na Instagramu pohvalila da zajedno piju čaj.

Sudeći po fotkama, manekenka koje je promenila pol je pronašla svoj put do američkog visokog društva, samo nismo sigurni šta će o ovoj vezi reći Harijeva mama, prelepa Stefani Sejmur.

 

Vaši Komentari
9"Model Andreja Pejić je na svoj Instagram postavila fotografiju sa nepoznatim mladićem."

Postavila?!?
bgd · 09.10.2015, 9:32
Najbitnije da je prebogat. Uspela je u zivotu.
Little Saturday, Srbija · 09.10.2015, 8:21
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi