Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555072#p2555072]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555052#p2555052]Dare991 napisao:[/url] Kako da ne, a da ja njega cekam, moji bi se zapitali sta je sa mojim ljubavnim zivotm, gde mi je devojka
Ček, ne mogu sve da pohvatam. Kakva sad' djevojka? :nerd:
Pa moji ne znaju naravno ko sam ja ustvari i sta radim... Logicno da oni misle da sam strejt...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555077#p2555077]Dr_Shortbus napisao:[/url]A da ga ne čekaš i da je on tu onda bi tvoji mislili da je on tvoja djevojka? Jesam dobro skapirao? :nerd:
Pa imamo mi planove za buducnost, mozda bih i priznao to jednog dana. Ovako bih rekao da sam se preselio u Novi Sad zbog posla, zivim sa cimerom bla, bla , bla. Ali da cekam u drugom slucaju da ti ljudi pomru pa tek onda on to da nasledi , to nema sanse, to moze biti i za 20 godina, a zato vreme cekanja toga zajedno sa njim mojima bi bilo sumnjivo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja sam više za pivo no solidarisaću se i prihvatiti tekilu kao kompromis
veza je vec gotova. samo se treba odigrati taj kraj, a to nekad zna jaaaaako dugo trajati. :lol:

u osnovi, tvoj najveci problem nije taj decko niti ta propala veza nego ti sam. autohomofobija and all. google it. ^^
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kakav sad decko? zar nismo to vec zavrsili? ma dajte bre ljudi, jaoooooooooo! sto ste ozbiljni, niko nece da se poigra, a gospodjica sa tekilom je i najbliza mom shvatanju situacije
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555086#p2555086]Srklet napisao:[/url]veza je vec gotova. samo se treba odigrati taj kraj, a to nekad zna jaaaaako dugo trajati. :lol:

u osnovi, tvoj najveci problem nije taj decko niti ta propala veza nego ti sam. autohomofobija and all. google it. ^^
Ma kod nas je sve savrseno ovako ne racunajuci taj problem. Sve je kao na pocetku veze, znaci idila prava, kao sto je uvek na pocetku, a zajedno smo godinu dana, da ne poverujes. A da nema ovog problema, gde bi nam kraj bio . :0 Verovatno ne bi ni bilo zanimljivo. A sto mislsi da sam ja problem? Moze obrazlozenje neko?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
eto rešeno pijanka kod mene posle 1. kad završim sa obavezama

nema na čemu :sesir:
@dare: uvijek postoje problemi s kojima se moze zivjeti i oni s kojima se ne moze. ako je tvom decku rijec misterioznih ljudi iz danske zakon, a tvoja u najboljem slucaju prijedlog, to je problem s kojim se ne moze dugorocno zivjeti. problem s kojim se ne moze zivjeti jest i to sto ti on nije jasan i otvoren u vezi te cijele price. tko su uopce ti ljudi, kako se poznaju s njime, sta on uopce radi u danskoj itd., to su sve informacije koje bi on trebao bez previse zavlacenja ili izmotavanja podijeliti s tobom; ne bi ga trebao ni pitati nego bi zapravo bilo normalno da ti on sve to sam isprica.
sve u svemu, ta cijela prica je strasno sumnjiva, kao i pozicija tvog decka u njoj.

a sto se tebe tice, iz postova pretpostavljam da zivis u nekoj srbijanskoj ili vojvodjanskoj provinciji, iz koje se odlazak u novi sad cini kao veliki korak. skrivas vlastitu homoseksualnost i vec pomalo razvijas one poremecenosti koje stvara dugorocni ormar. na stranu tvoja socijalna situacija i perspektiva za buducnost (o cemu nista ne znam ^^ ), ali ne cini se da si bas do kraja i na pravi nacin prihvatio vlastiti pederluk te se oslobodio internalizirane homofobije koju je u svakog od nas usadilo drustvo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555093#p2555093]Srklet napisao:[/url]@dare: uvijek postoje problemi s kojima se moze zivjeti i oni s kojima se ne moze. ako je tvom decku rijec misterioznih ljudi iz danske zakon, a tvoja u najboljem slucaju prijedlog, to je problem s kojim se ne moze dugorocno zivjeti. problem s kojim se ne moze zivjeti jest i to sto ti on nije jasan i otvoren u vezi te cijele price. tko su uopce ti ljudi, kako se poznaju s njime, sta on uopce radi u danskoj itd., to su sve informacije koje bi on trebao bez previse zavlacenja ili izmotavanja podijeliti s tobom; ne bi ga trebao ni pitati nego bi zapravo bilo normalno da ti on sve to sam isprica.
sve u svemu, ta cijela prica je strasno sumnjiva, kao i pozicija tvog decka u njoj.

a sto se tebe tice, iz postova pretpostavljam da zivis u nekoj srbijanskoj ili vojvodjanskoj provinciji, iz koje se odlazak u novi sad cini kao veliki korak. skrivas vlastitu homoseksualnost i vec pomalo razvijas one poremecenosti koje stvara dugorocni ormar. na stranu tvoja socijalna situacija i perspektiva za buducnost (o cemu nista ne znam ^^ ), ali ne cini se da si bas do kraja i na pravi nacin prihvatio vlastiti pederluk te se oslobodio internalizirane homofobije koju je u svakog od nas usadilo drustvo.
Da, tamo dobija posao u veseraju, a stanovace kod tih ljudi. Ali moram biti uporan da trazim dokaze da ti ljudi uopste postoje i da im je on priznao da je gay. I meni deluje sumnjiva pogotovo sto sve price delimo zajedno ali on ne voli da prica o njima pod izgovorom da ih izbegava otkako je mene upoznao ali to da je njihova rec zakon, to jeste. Moja i jeste samo predlog, ali se ne uvazava. Ja to ne mogu trpeti zauvek, niti zelim a niti mogu. On ce odluciti kojim ce putem krenuti, da li nasim planovima ili planovima za inostranstvo, mada mi je na pocetku veze rekao da su mu se planovi promenili upoznavsi mene i da mu je stalo do mene, sad koji kurac je zbunjan, nemam pojma.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!