- 28 Jun 2013, 18:25
Da, bilo bi mi jako krivo da ga ostavim a toliko toga smo zajedno prosli i sve to savrseno funkcionise. Oni njemu stvaraju negativnu energiju sa smaranjem njihovim koju on prenosi na mene i onda budemo bezveze obojica. Zato kad bi znao kako da se otarasim tih ljudi, uradio bih to svakako. Ali nemam neko resenje u glavi. Veliki uticaj imaju na njega, njihova rec je zakon, moja rec je samo predlog eventualno koja se ne ispostuje skoro nikad jer sam mladji a neko tamo je pamtniji. mucno bi mi bilo i previse, al ne bi zeleo ni da se razidjemo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554962#p2554962]bothways napisao:[/url]Ali oni njemu obećavaju pare, čak i nasledstvokuracpalac, a s druge strane ga ucenjuju.
Znaš kako, ako ti je sve ovo mučno i nepodnošljivo (too much drama), odbaci i nastavi dalje.
Lično, ja ne bih ostao, jer sve to mi deluje previše mutno, a gde je mutno, ima svega i svačega. A i već par puta iskusih te mutljavine i znam da ne može izaći na dobro.
Ako ga toliko voliš, onda 3 ili 5 meseci ne bi trebalo da je ti je puno. Meni ne bi. Ne bi mi bilo drago, ali to je što je.
Pa ti izvagaj. Moj predlog je da prekineš. (Mada svoju odluku si više puta ponovio u svojim iskazima -- ne možeš da ga ostaviš.)
A i jebote, koliko je njih pa da imaju toliki uticaj?
Da, bilo bi mi jako krivo da ga ostavim a toliko toga smo zajedno prosli i sve to savrseno funkcionise. Oni njemu stvaraju negativnu energiju sa smaranjem njihovim koju on prenosi na mene i onda budemo bezveze obojica. Zato kad bi znao kako da se otarasim tih ljudi, uradio bih to svakako. Ali nemam neko resenje u glavi. Veliki uticaj imaju na njega, njihova rec je zakon, moja rec je samo predlog eventualno koja se ne ispostuje skoro nikad jer sam mladji a neko tamo je pamtniji. mucno bi mi bilo i previse, al ne bi zeleo ni da se razidjemo.