Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Rešiti se sujete = rešiti se svih kočnica.
By space_oddity
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481883#p2481883]SuperMario napisao:[/url]Znas, analiza je jedan od najboljih metoda za retrogradno sagledavanje situacije i koristi se u psihijatriji - i to siroko.
Znaš, analiza je jedna od najkorisnijih matematičkih oblasti koje imaju primenu u fizici - i to široku.

Drugim rečima, analiza koju vrše partneri u vezi i bilo kakva analiza koja se koristi u psihijatriji nemaju veze jedno s drugim, osim ukoliko je jedan od partnera psihijatar.

To o čemu ti pričaš se najčešće svodi na paranoisanje koje nema potporu u realnosti, besmislene ekstrapolacije i ostale pizdarije koje vezi dvoje ljudi samo mogu da naškode.
Korisnikov avatar
By SuperMario
blenta napisao: mimo svega toga obzirom na tvoju golemu fiksaciju na zivotinje koju primetismo
pshihijatrisjkom sacometrijom :awesome: mozda je bolja ideja da si nabavis psa
dok se ne spremis za konekciju sa momkom
Haha... Kao sto rekoh, vezao si se za jednu rec - ja lepo rekoh da mi ne treba zivotinja :P
space_oddity napisao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481883#p2481883]SuperMario napisao:[/url]Znas, analiza je jedan od najboljih metoda za retrogradno sagledavanje situacije i koristi se u psihijatriji - i to siroko.
Drugim rečima, analiza koju vrše partneri u vezi i bilo kakva analiza koja se koristi u psihijatriji nemaju veze jedno s drugim, osim ukoliko je jedan od partnera psihijatar.

To o čemu ti pričaš se najčešće svodi na paranoisanje koje nema potporu u realnosti, besmislene ekstrapolacije i ostale pizdarije koje vezi dvoje ljudi samo mogu da naškode.
Valjda si svestan da nisam mislio na pravu psihoanalizu vec analizu onoga sto se dogodilo i onoga sto je dovelo do dogadjaja. Za to ne moras da budes ni psihijatar ni lekar.
A ne znam o kakvoj paranoji ti pricas? Cini mi se da ovde govorimo o prevari koja se desila a ne sumnji.
By space_oddity
Što onda pominješ psihijatriju ako sad kažeš da nema veze sa psihijatrijom?

Da, na takvo paranoisanje i ja mislim.
Ono kad počneš da tripuješ da te je prevario jer te ne voli, jer mu nije dovoljno stalo do tebe, pa počneš da misliš da je "pogazio sve što ste imali" i takve gluposti.
Možda te voli, možda mu je jako stalo i možda nije uopšte hteo ni da gazi po tebi, ali mu se digao kurac a ima manju samokontrolu od tebe.
Korisnikov avatar
By SuperMario
^ Pomenuo sam samo da je analiza kao metod retrogradnog sagledavanja prisutna u psihijatriji (ali kao psihoanaliza). Izanalizirati desavanja koja su prethodila prevari za mene nije los postupak - vec naprotiv, moze da bude vrlo koristan jer tako uvidjamo i svoje i partnerove greske.

A tema nije "paranoja" vec da li biste oprostili prevaru (znaci u startu se uzima da je prevare bilo)
By space_oddity
Paranoisanje oko razloga iz kojih je to partner uradio, koje je povezano sa odgovorom na pitanje "da li biste oprostili prevaru" je ono o čemu ja pričam.
Korisnikov avatar
By SuperMario
Ti ocigledno ne razumes sta je paranoja :skola: To je skup sistematizovanih ideja koje su nepodlozne korekciji. Analizom, zdrava osoba nece sklopiti paranojicnu celinu - to je samo uvid.
A ako ne vidis sta se desilo i ne nadjes razlog zbog kog se prevara dogodila - vrlo je verovatno da ce se ona ponovo desiti sobzirom da smo pred uzrokom zabili glavu u pesak,
By space_oddity
:smeh:
Čitam tvoje postove na ovoj temi i onoj o broju bivših partnera tvog trenutnog partnera i to je ništa drugo do
skup sistematizovanih ideja koje su nepodlozne korekciji

Ako ti ne vidiš razlog, ne znači da on ne postoji. To ti je logička greška u rezonu, loša ti je analiza.
Korisnikov avatar
By SuperMario
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2482221#p2482221]space_oddity napisao:[/url]:smeh:
Čitam tvoje postove na ovoj temi i onoj o broju bivših partnera tvog trenutnog partnera i to je ništa drugo do
skup sistematizovanih ideja koje su nepodlozne korekciji

Ako ti ne vidiš razlog, ne znači da on ne postoji. To ti je logička greška u rezonu, loša ti je analiza.
Znaci dobijam prve fanove :P :lepeza: hahaha.... Salu na stranu, ja i ne trazim razloge - jer trenutno nema potrebe :P A tebi i dalje zelim da me pratis kao pravi fan(atik) :pervert:
By space_oddity
Kad već laskaš sebi, pokušaj da budeš malo originalniji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako ti je sex nesto najintimnije sa partnerom onda ja to ne bih nazvao vezom vec nekom seks kombinacijom.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478112#p2478112]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423321#p2423321]ROYAL napisao:[/url]Ne. I nisam. I niti bih ever bilo kome ;)
:up:
prvom decku nisam
mada sada mozda i bi
zavisi koliko bi me dotakla ta njegova prevara i koliko mi je stalo do lika
samo sto bi onda presli u otvorenu vezu
tako da ako bi se takvi ispadi desavali ubuduce
ne bi na to gledao kao prevaru i resen problem
Korisnikov avatar
By bu
bila retard pa oprastala al vise ne meeree tako :D
By space_oddity
Možda razgovor, misli koje poveravate jedno drugom? Neki zajednički trenuci koje pamtite kao nešto jako lepo (što, između ostalog, neki određeni seks može biti)?
Korisnikov avatar
By V25
Da rezimiram rečeno i zaključim- NE OPRAŠTAM AMA BAŠ NIKOME VIŠE! Ako oš svoj kurac/dupe nekom drugom da daš, pa daj mu se onako, kako Kleopatra kaže, al sa mn se jebavat' više neš'. Nije sujeta, nego koji će mi kurac takva osoba.
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Što ce reći da je seks primarna i jedina bitna stvar u vezi i što se jedino taj čin stavlja u negativan kontekst.
Korisnikov avatar
By V25
Ne, nego postoji nešto što se zove uzajamno poštovanje. Kao da se meni u prethodnoj vezi nije jebavalo s kojekime, ali nisam. What's the point? Imah dovoljno sexa i partnera, ne oduševljava me više fenomen "novog kurca". A i ako se partneru jebe sa drugima, šta ću mu ja? Možda se sa nekim drugim bolje razume i po drugim pitanjima.
Korisnikov avatar
By V25
Naravno da sex nije vrhunac intime, ali upravo se prevare i događaju kada gore pobrojano nije u skladu. Naravno da se napalimo tu i tamo na nekog levog i vremenom sve više fantaziramo o seksu sa nekom nn osobom? Ali da li je to zaista toliko bitno? I ko kaže da seks između dva ista partnera ne može da bude zanimljiv i na duže staze. Hajd' boga ti, nemamo 15 godina pa da je jebačina sa nekom "izazovnom" osobom vrhunac slobode i samoostvarenja.
By Ding_Dong
Slazem se sa svim sto je Mario napisao.
(Mislim da sam nesto slicno vec napisao ranije, ali what the hell) To sto je npr neko mene prevario nije pokazatelj toga da sam nezreo, nestabilan, slab, sujetan i nespreman za vezu nego je pokazatelj da je ta osoba koja me je prevarila sve to. Ne mogu da shvatim ni da se slozim s tim da, ako me neko prevari, ja u stvari ispadnem los u celoj prici jer ne mogu da predjem preko toga.
Kad mi je stalo do nekoga spreman sam da se borim za njega, ali u jednom trenutku i ta borba postane besmislena. Kada naidju problemi treba razgovarati i treba resavati probleme, a ne bezati, ali sve to treba pre nego sto dodje do same prevare.
Ok je imati sex sa strane kada si sa nekim, ako to druga osoba zna i pristaje na to, ali to se onda zove otvorena veza, kres kombinacija, fuck-buddy i ostale lepe stvari.
Na kraju se sve svodi na to kakav je neko covek. Nisam od onih koji lako prastaju kada ih neko prevari, razocara i kada izgube poverenje u nekoga. Jednostavno tu osobu vise ne gledam istim ocima. Stvarno postujem ljude koji mogu da oproste, i da nastave da vole tog nekog istom naivnoscu, intenzitetom i na svoju stetu, ali ne mislim da je to pametno.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!