Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
ordinacija

Odgovara Dr. Zlatko
Prister, specialista
opšte medicine.
postavite pitanje

 

01. MAY 2011
    


Krvarenje posle analnog seksa


Q:

Sinoc- 19.4, oko 9 uvece imao sam sex sa jedinim momkom ciji je penis oko 21 cm, i bilo je poprilicno grubo. Prekinuli smo posle 10-ak minuta, jer sam ja poceo da krvarim, i jako me je bolelo. Cele noci nisam spavao zbog bolova u celom stomaku. A kad sam imao stolicu, bila je sluzava, prolivasta, i bilo je krvi, a cesto idem u wc. Sta da radim? Da uzmem neki lek? Neku mast? Odgovorite mi sto pre, hvala.

Molim da hitno odete kod hirurga proktologa. Hitno. Kad ovo prodje i kad se oporavis, moras znati da se analni seks sa muskarcem vodi nezno i sa osecajem. Grubi analni seks dovodi do povreda vanjskog i unutarnjeg sfinktera, sto moze imati trajne posledice. Obavezno je obilno podmazivanje i polagano ulazenje penisa. Ti si jos mlad i ceo je zivot pred tobom. Treba da cuvas svoje telo a posebno neke delove.

Dr. Zlatko Prister,
prvi jugoslovenski gay-cyber-lekar


<< NAZAD NA PITANJA
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi