Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Muzika

Zbog gej ljubavi postao muzička zvezda

vestionline  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 09. JUL 2013
Svoju priču prvo otpevao, pa ispričao medijima: Stiv Grand

Prvi singl mladog kantri muzičara Stiva Granda, koji nema ni izdavačku kuću i tvrdi da je na rubu egzistencije, jednostavno je "eksplodirao" pre dva dana na Jutjubu i do sada ga je poslušalo i pogledalo više od 600.000 ljudi.

U pitanju je video za pesmu "All-American Boy", a Granda je koštao 7.000 dolara, za šta kaže da je njemu pravo bogatstvo koje je platio kreditnom karticom kako bi "ispričao ovu priču".

A priča prati mladog gej muškarca koji "pogrešno" čita znakove svog navodno heteroseksualnog "sveamerčkog" prijatelja. Kad ostanu sami, dvojica muškarca provedu zabavan dan, čak se i poljube, što je dramatični vrhunac posle kog njihova priča prestaje. Očito, mladom homoseksualcu je to sve mnogo više značilo, zbog čega je zbunjen i tužan.

Naravno, priča je "planula" jer je autobiografska, koju je 23-godišnji pevač potom i ispričao medijima, što je bilo sasvim dovoljno da osvoji Ameriku, a Grandu obezbedi trenutnu popularnost.

Vaši Komentari
;judi, lajkujte njegovu stranicu na fejsbuku i pratite ga na tviteru (ako imate).. Trebalo bi da ga podrzimo zato sto je pesma predivna, a i njegova prica je tuzna..
Srbija · 09.07.2013, 16:10
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi