Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Travolta ponovno u gej skandalu

queer.hr  ·  Los Anđeles  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 16. MAR 2012

Američki glumac Džon Travolta ponovo je umešan u gej skandal. Jedan neimenovani muškarac, za kog se jedino zna da je fizioterapeut, izjavio je za list "Nešenel enkvajer" da mu je slavni glumac ponudio novac u zamenu za seks.

Travolta i on su, navodno, stupili u kontakt preko Interneta. Glumac ga je potom odveo u hotel i tamo mu ponudio 200 dolara da bi spavao sa njim. Kada ga je njegov sagovornik odbio, Travolta je postao nasrtljiv i čak predložio da pozovu još jednog muškarca.

Ovo svedočenje je samo još jedna u nizu glasina koje kruže Holivudom da je 58-godišnji glumac homoseksualac i da je njegov brak sa Keli Preston, sa kojom je nedavno dobio treće dete, samo paravan. Pre dve godine, Robert Rendolf, autor knjige o manje poznatim detaljima iz života javnih ličnosti, otkrio je da je Travolta "samo jedna od mnogih holivudskih zvezda koja krije svoje naklonosti prema istom polu".

 

Vaši Komentari
Ma da mi je videti tog fizioterapeuta koji je odbio Travoltu,jeste da nije bas Travolta u najboljim godinama,ali Travolta je Travolta
Afrika · 25.03.2012, 13:51
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi