Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Stenli Tuči kaže da bi strejt glumci trebalo da mogu da igraju gej likove

www.telegraf.rs/  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 03. JUL 2023

Stenli Tuči kaže da veruje da strejt glumci treba da budu u stanju da igraju gej likove, jer je "cela poenta" glume "igrati različite ljude".

Debata o legitimnosti LGBTQ+ uloga na filmu i televiziji koju preuzimaju heteroseksualni glumci traje godinama, a sve zvezde industrije dele svoje stavove.

U novom intervjuu za BBC (preko Gardijana), Tuči je rekao da smatra da je na sceni ili na ekranu bezbedno mesto gde možete da živite u različitim tipovima likova.

"Osećam se mnogo sigurnije na sceni nego u stvarnom životu", rekao je on.

Govoreći o tome da su ga kritikovali zbog igranja gej lika u "Supernovi", on je dodao: "Očigledno, verujem da je to u redu, i uvek sam veoma polaskan kada mi gej muškarci priđu i pričaju o mojoj ulozi u "Supernovi", i kažu: "Uradio si to na pravi način". Zato što se to često ne radi na pravi način, a ja zaista verujem kao glumac da treba da igrate različite ljude", naveo je Tuči, prenosi NME.

 

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi