Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Muzika

Šou "Tvoje lice zvuči poznato" podiže nivo tolerancije o LGBT populaciji

tracara.com  ·  beograd  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 04. JAN 2014

Poznato je da Srbija nije zemlja koja je naklonjena LGBT populaciji, bez obzira ne brojne ustavne odredbe i uticaje političara da su svi građani naše zemlje isti! U prilog tome govori i to što već 2 godine u Beogradu nema Parade ponosa, koja uvek bude otkazana u poslednji čas iz bezbednosnih razloga.

Ipak, jedan televizijski format koji obara rekorde gledanosti Tvoje lice zvuči poznato, uspeo je da bar malo smanji tenziju i nauči televizijski auditorijum toleranciji - suptilno im podmetnuvši muškarce u ulozi žena, koje nacija već nedeljama unazad obožava.

Aleksa Jelić, Nenad Knežević Knez, Boris Milivojević i Željko Šašić su nas svojim imitacijama oduševili i do suza nasmejali. Novinari GayEcho portala pitali su poznate muškarce koja žena im je bila omiljena za imitaciju.

"Uf, ne znam... Ana Kokić, Tina Turner... Oba kostima su bila nezgodna. Više sam skakao kad sam bio Tina, pa ću se opredeliti za nju", rekao je Boris, dok se Knez izjasnio da se najbolje osećao kao Mary J Blige, koja mu je i donela pobedu. "Mislim da sam kao Mary J Blige bio bolja mačka, a Barbara mi je nekako posebno prirasla srcu. Sa obe sam prošao kompletnu transformaciju", smatra Knez.

"Sneki mi je bila baš, baš odlična. Vidi, niko nema bolje noge od nje, ali sam se trudio. Čak sam i namigivao. Bio sam baš zgodan", kroz smeh kaže Željko, dok Aleksa otkriva da se najbolje osećao u ulozi Beyonce.

"Ako kažem Bijonse, naljutiće mi se Ceca, a ako kažem Ceca, naljutiće mi se Nataša. Ipak, neka bude to Beyonce.Najviše sebe sam uložio u tu imitaciju."

 

Vaši Komentari
Ovaj novinarcic iz Tracare kao da zivi ispod kamena kada pravi ovakve tvrdnje o polozaju i zivotu LGBT zajednice u Srbiji. Uprkos poslovicnoj tvrdnji da je neznanje blazenstvo, neko ipak treba da upozna Tracaru sa principima drzavnog uredjenja drzave u kojoj funkcionise.
Dedinje, Srbija · 04.01.2014, 18:19
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi