Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Sport

Sin Medžika Džonsona prvi put javno prošetao sa dečkom!

blic  ·  SAD  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 04. APR 2013

Irving Džonson III, sin NBA legende Irvinga Medžika Džonsona, pojavio se na Sanset stripu u Los Anđelesu, obučen u bundu i sa torbicom, držeći se za ruke sa svojim dečkom. Ovo je prvi put da su 20-godišnji student Univerziteta u Njujorku, poznat kao I-Džej, i njegov dečko zajedno viđeni u javnosti, ali on ni ranije nije skrivao svoju seksualnost.

Medžik i njegova supruga Irlita Kuki Keli kažu da ne bi mogli biti ponosniji.

"Kuki i ja volimo I-Džeja i podržavamo ga u svakom pogledu. Veoma smo ponosni na njega", izjavio je Medžik za sajt TMZ.

Kada je bivši igrač Lejkersa 1991. godine otkrio da je HIV pozitivan, počele su da se šire glasine o njegovoj seksualnosti, ali on se nije povukao, već je, naprotiv, iskoristio svoje ime da bi skrenuo pažnju na problem homoseksualaca i doprineo širenju tolerancije.

Tako se 2008. godine suprotstavio kalifornijskom Predlogu 8 - klauzuli koja zabranjuje brak između pripadnika istog pola u ovoj američkoj državi.

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi