Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Šeldon iz "Štrebera" priznao da je gej

b92.net  ·  SAD  ·  Odabrao: M  ·  Dodato: 24. MAY 2012

Džim Parsons, glumac najpoznatiji po ulozi Šeldona u TV seriji „Štreberi" (The Big Bang Theory), godinama je svoj privatni život čuvao u tajnosti, ali u nedavnom intervjuu za „Njujork tajms" objavljeno je da je glumac u homoseksualnoj vezi.

U članku je sasvim diskretno novinar Patrik Hili „provukao" Parsonsovu seksualnu orijentaciju. Pišući o glumčevoj epizodnoj ulozi u komadu „The Normal Heart" - o gej muškarcima obolelim o side - Hili je napisao: „'The Normal Heart' ga je pogodio na više nivoa: Gospodin Parsons je gej i u desetogodišnjoj vezi, a rad sa glumcima u pozorištu za njega je bila hrana za dušu".

Međutim, u tekstu nema Parsonsovih citata ovim povodom.

Glumac je, prilikom preuzimanja nagrade „Emi" 2010. zahvalio i Todu Spivaku, koga su mnogi časopisi, uključujući i "The Advocate", označili kao Parsonsovog partnera.

Glumac nije dao zvanični komentar na članak u "Njujork tajmsu".

Vaši Komentari
kasnite samo 2godine. Jbteeee.
Bograd · 03.06.2012, 8:44
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi