Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Roditeljstvo je razumevanje i ništa više

xxzmagazin.com  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 19. APR 2021

Nijedan roditelj nije savršen, bilo da je gej ili strejt. Neki su ipak blizu željenom savršenstvu, a tajna uspeha je jednostavna - ljubav, podrška i razumevanje
Craig i njegov partner su Austina usvojili kad mu je bilo trinaest godina, nakon što je oduzet od nasilnih bioloških roditelja. Ubrzo su razvili neverovatan odnos, a delić toga može da se vidi u serijalu "Truth or Drink" na YouTube kanalu The Cut.

Ovaj YouTube serijal funkcioniše tako što učesnike motiviše da odgovaraju na različita pitanja, a članovi porodice su zvezde velikog broja epizoda. Craig i Austin su u samom vrhu, budući da njihova bliskost pleni. Nema tabu tema, što je dragoceno za svaki mladi život, jer razumevanje stvara osećaj pripadanja, a izostanak zabrana samopouzdanje i jak temelj za godine koje dolaze.

Ljubav je korisna svima, a posebno onima koji su u detinjstvu prošli kroz traumatična iskustva. Porodica je više od genetskog materijala, jer roditelj je onaj koji čuje i koji razume.

Video možete pogledati na ovde.

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi