Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Muzika

Riki Martin: Učili su me da je biti gej "zlo i bezbožno"

crol  ·  Odabrao: m  ·  Dodato: 20. APR 2017

Portorikanska muzička zvezda Riki Martin otkrio je zašto je veći deo karijere proveo u "ormaru", gostujući u nedeljnom intervjuu u programu CBS Sunday Morning.

Podsetimo, Riki Martin autovao se 2010. dirljivim pismom svojim obožavateljima, nakon godina spekulacija i negiranja da je gej. Danas živi u vezi s umetnikom Jwanom Josefom, a ima i blizance koje mu je rodila surogat-majka.

"Dugo sam se borio, bilo je jako bolno. Strahovao sam od neprihvatanja. Mnoge godine slušao sam ljude kako govore da su moji osećaji zlo, da su bezbožni i da ja nisam dobra osoba ako sam gej", kazao je nekadašnji ministrant Riki Martin, prenosi portal Pink News.

S godinama je Martin shvatio da je dobra osoba i da je s njim sve u redu te je, kako kaže, postao najsrećniji muškarac na svetu. Na pitanje bi li mladi Riki bio ponosan na Rikija danas, odgovorio je da taj nekadašnji Riki ne bi bio ponosan, ali da danas jeste.

Istakao je da sad njegovim životom upravljaju sinovi Mateo i Valentino te da sve odluke, uključujući i one vezane za karijeru, donosi vodeći računa o dobrobiti svojih sinova.

"Sve se menja kad postanete roditelj, niste više u centru pažnje. Više ne spavam do kasno", kazao je Martin. Otkrio je i da želi još više dece i da obožava jurnjavu dece po kući.

"Sad želim i kćerkicu. Planiramo je imati i sad više to ne radim sam, nego 'mi' zajedno planiramo proširenje porodice", otkrio je.

Svog partnera upoznao je putem interneta, pola godine razgovarali su o umetnosti, životu, uopšte nisu razgovarali o seksu i onda su se prvi put i videli, a Martin kaže da se zaljubio na prvi pogled i znao da je Yosef taj.

Još uvek se nisu venčali, vereni su, a Martin priželjkuje veliko venčanje i kaže da će se možda dogoditi i ove godine. Pink News podseća o da bi Riki Martin trebao glumiti ljubavnika Đanija Versaćia u novoj sezoni serije American Horror Story

 

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi