Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Svet

Riki Martin: U životu najviše žalim što nisam ranije priznao da sam gej

https://noizz.rs/  ·  Odabrao: JM  ·  Dodato: 09. JUN 2021

Jedan od najuspešnijih latino izvođača svih vremena i veliki miljenik žena Riki Martin, pre desetak godina je slomio brojna srca nakon što je otvoreno priznao da je homoseksualac, a njegove obožavateljke s time se i danas teško mire.
Naime, Riki nekada je izlazio i sa ženama i to pravim lepoticama, a ovih se dana prisetio tih vremena i izjavio kako nikoga nije zavaravao i da su njegovi osećaji uvek bili iskreni i jaki prema svima. Naime, muzičar se već nekoliko puta našao na udaru kritika i optužbi da je pre 2010. godine, kada je progovorio o svojoj seksualnosti, bio nepošten prema ženama koje je ljubio.

- Seksualnost je jedna komplikovana stvar, nije sve crno i belo već je ispunjena bojama. Kada sam izlazio sa ženama, bio sam zaljubljen u njih. Osećao sam se dobro, osećao sam se prelepo. Ne možete odglumiti hemiju koju osećate prema nekome, hemija je bila tamo s njima. Nisam nikoga zavaravao - izjavio je on za magazin „People".

Pre nego se venčao s umetnikom Džvanom Jozefom 2017. godine, Riki je bio od 2008. do 2014. bio u vezi s Karlosom Gonzalezom, pre njega je bio u vezi s Nejtanom Lejnom, a njegov raniji ljubavni život obeležile su samo žene. Na popisu devojaka u koje je bio zaljubljen našle su se Ines Misan, Maital Saban, Adriana Biega, Lili Melgar, Rebeka de Alba i Gabrijela Sabatini.

Rikijeva seksulana orijentacija je uvek bila vruća i zanimljiva tema pa su ga o tome pitali i jednom prilikom pre dvadesetak godina, odnosno deset godina ranije pre nego je priznao da je gej.

No tada se nije osećao dovoljno hrabro da otkrije istinu i danas zbog toga malo žali.

- Mnogi me pitaju da li bi učinio nešto drugačije. Pa možda bih pre 2010. godine u intervjuu kada su me pitali o seksualnoj orijentaciji otkrio da sam gej. Bilo bi sjajno da sam to tada učinio, jer bih se osećao neverovatno. Kada je reč o mojoj seksualnosti i o tome ko sam ja, želim da pričam o onome što me čini, o svemu što ja jesam. Jer ako to skrivate nalazite se između života i smrti - poručio je muzičar.

Riki je 90-ih godina važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene širom sveta. Svojim muzičkim hitovima osvajao je top-lestvice, a uz to i srca obožavateljki. Sve do jednog dana, tačnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Riki i sirijsko-švedski slikar Džvan počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a svoju veridbu potvrdili su u novembru 2017. godine tokom gostovanja u emisiji slavne komičarke Elen Dedženeris. Već u januaru 2018. godine pevač je potvrdio kako su se u tajnosti venčali. Još uvek su u srećnom braku i roditelji su četvero dece koje im je na svet donela surogat-majka.

 

Vaši Komentari
kod nas se cesto koriste izrazi 'priznao' i 'otkrio' sto ima negativnu konotaciju...makar u nekim slucajevima i bilo tacno, mozda je bolje umesto 'podelio sa svima' isl
Stokholm · 13.06.2021, 23:43
svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi