Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija
Vesti

Ricky Martin sa svojim partnerom i decom u Vanity Fair

SAD  ·  advocate.com  ·  Odabrao: J.M.  ·  Dodato: 14. APR 2012

Pevač Ricky Martin pozira sa svojim dugogodišnjim partnerom, berzanskim brokerom Carlosom Gonzalez Abellom i sinovima blizancima Matteom i Valentinom na photo shootu za Vanity Fair.

U aprilskom broju časopisa The Advocate, Martin priča o  Abelli koji ne voli medije i otkriva kako različita zanimanja, kao i ličnosti ove dvojice muškaraca mogu da se dopunjuju.  "On odlazi iz kuće svaki dan u odelu i kravati što je veoma seksi.  To su dva različita sveta, njegov i moj" kaže Martin.  "Ja poznajem njegov svet koliko i on moj i to je ono što je cool u celoj priči."

Ovaj izvođač, koji trenutno nastupa u ponovnom brodvejskom izvođenju mjuzikla Evita, otkriva da njegova dva trogodišnja sina imaju veoma različite i osobene ličnosti.  "Valentino je gospodin mir i ljubav" kaže Martin.  "On voli cveće i prirodu. Kad god se pitam gde li je on, on je negde iza žbunja, pokriven blatom.  On i priroda su jedno. Veoma je zen i plemenit." Martin dodaje da je Matteo dominantniji.  "On je više alfa vođa. On je u stilu ‘ti to ne radiš, ja to radim.'  On određuje svom bratu šta ce da radi, a šta ne."

Pogledajte scene sa fotografisanja za Vanity Fair.

svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi