Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

Novogodišnji intervju: Predrag Azdejković


Kalendar, bravo za inicijativu, ali lose uradjen, fotografije los kvalitet, izabrani radovi isto tako vise nego naivni i onda lose koncipirao i sve kao paket izgleda jeftino, plus merlinka logo je na svakoj stranici u razlicitoj formi. Dajte to nekome ko zna sta radi, a o Optimistu necu ni da pricam, jel to Predrag prelama.
Novi Sad · 28.12.2014, 1:25
Svidjaju mi se Pedjini odgovori. Iako mu ponekad zameram sto je brzoplet s druge strane nema dlake na jeziku. Ako bi svi cutali a izostavljali kritike do cega bi to dovelo. Nije da kritike aktivista pomozu ali..sta je tu je.

I bravo za ove intervjue, procitah da ce ih biti jos. Nadam se da ce oni kojima su upuceni odgovoriti.
Kragujevac · 28.12.2014, 3:09
Presladak je. Hoću da mi ga Deda Mraz donese za Novu godinu.
Beograd · 28.12.2014, 5:19
bilo bi lepo da se ovi aktivni konacno pokazu oni pasivni su se vec pokazali
elbrusemojj · Novi Sad, Serbia · 28.12.2014, 7:52
Domet LGBTIQ aktivista Srbije je da su oni osnovali organizacije a bolna cinjenica je da te iste nisu postigle apsolutno nista. Peca snosi svoj deo odgovornosti za postojece stanje i nema nikakvog smisla sto se pravi lud.
Dedinje, Srbija · 28.12.2014, 8:53
A koji su uspesi ovog Predraga? Možda nisam obaveštena, za stvari koje kritikuje barem zbamo da postoje.
Rade · 28.12.2014, 9:21
Jaoj, Pedjolina se oglasila pa to je skroz S.U.P.E.R. Ja obožavam da ga čitam, jer me je njegovo pisanije po raznim forumima osnažilo da kao mlada lezbejka krenem ponosno napred kroz život. Nego kako to da je osnovao GLIC kad je osnovao RIC (Regionalni Info Centar), nigde ni G ni L a jos manje ostalih slova BTIQ? A Merlinka, zar to nisi pokrenuo sa ostatkom ekipe iz Queeria-e pa onda otišao iz iste jer se niste politički slagali oko tvojih pisanija na blogu B92 jer su bili previše površni i optužujući bez pravih argumenata? E još ovo, jel imaš info koliko je to para utrošeno na sve ovo što si nabrojao, mislim i ti si dobijao deo tog kolača i još uvek dobijaš pa da ne bude kao da si ti jedan mali Kalimero koji samo viče nepravda i sav si fin a ovamo ti guza zinula na svaki dinar. I na kraju osim pisanija i malicioznih ispada po žutim medijima Pedjolina jer imaš ti nešto konkretno za sobom ili samo prazne reči? Ljub za Pedjolinu. Ps: google je zakon za istrazivanje šta se sve radilo na sceni :)
Kragujevac · 28.12.2014, 15:21
Azdejković je napustio Kviriju početkom 2009. godine, a prva Merlinka se održala krajem 2009. godine, kaže Wikipedija. Kako kaže sajt Kvirije oni u proteklih nekoliko godina nisu ništa radili.
Subotica · 29.12.2014, 1:22
Pa nije tacno, imam kalendar2013, pravio ga Draško iz Kanade. Imam i neku knjigu njihovu sa neke promocije u onom zavodu sad za septembarski prajd.
losha · 30.12.2014, 3:36
Bljak. Najveća štetočina. Mladić koji samo juri tabloide, po bilo koju cenu. Pošto ništa više tabloidima nije zanimljivo, sada pljuje druge organizacije jer sam ništa nije sposoban da uradi, samo da bi bio u novinama. On sam je i Merlinka i GLIC i GayEcho (možda i još nešto čega se ne sećam). Šteta što je neko toliko simpatičan privatno, a toliko kontraproduktivan po gej zajednicu.
Stari Grad · 31.12.2014, 11:12


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi