Slavimo 20 godina postojanja
Gej Srbija

Biti aktivista u konzervativnom društvu


Termin promena svesti je postao lek za sve u primitivno organizovanim drustvima sirom kugle a ipak se najcesce koristi kao samo-opravdanje za nemoc pojedinaca ili organizacija koji pokusavaju da unesu promene u to nesretno drustvo. Lepo sto Turcin uporedjuje svoje sa nasim drustvom, ali ne hvala. Mi pripadamo evropskim narodima i njegove domacice ipak trebaju doticnom gospodinu razjasniti tekovine I Balkanskog rata. Zasto iste ne predstave srbijanskoj javnosti domete evropskih LGBTIQ vrednosti, npr Danske i resenja za transrodne clanove tog drustva?

Sta se desava sa Labrisom, njenim cerkama kompanijama i srbijanskim drustvom? Dame se bave LGBTIQ temama vec 20 godina koliko otprilike traje i retardacija srbijanskog drustva, apsolutno nisu uspele niti imaju izgleda da unaprede LGBTIQ prilike, i sada nam bezobrazno zvalave o svesti drustva i Turskoj. Pa sta ste vi zene radile proteklih 20 godina i da li planirate da za 20 godina poredite Srbiju sa Tadzikastanom? Stvarno nema tog dna koje Labris nije spreman da dotakne.
Dedinje, Srbija · 02.09.2014, 11:09
U potpunosti se slazem sa komentarom DFEDINJE,SRBIJA.I vrlo cesto ova osoba koja cesto komentarise je izuzetno u pravu.Ima moju punu podrsku.
Prijepolje,04.09.14. · 03.09.2014, 23:21


svet srbija region scena sport kolumna art & s-he-istory coming out zdravlje queeropedia queer filmovi muzika priče teorija prikazi i recenzije religija porno antibiotik intervju istorija sociologija psihijatrija & psihologija putovanja linkovi